Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 595470
Aprovació inicial de la Modificació puntual núm. 16 de les Normes Subsidiàries de planejament del T.M. de Santa Eulària des Riu. Correcció d’errors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 28 d'octubre de 2021, ha aprovat inicialment la documentació integrant del projecte de “Modificació puntual numero 16 de les Normes Subsidiàries de plantejament del T.M. de Santa Eulària des Riu. Correcció d'errors.”

De Conformitat amb el que s'estableix en l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, la documentació aprovada inicialment se sotmet a informació publica per un termini de quaranta-cinc dies, a comptar des del dia següent al de la publicació del present anunci en el Bolletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió a l'illa i en la pàgina web municipal.

Durant l'esmentat termini podran formular-se les al·legacions que s'estimin pertinents. La documentació podrà ser examinada en les dependències municipals del departament d'obres i urbanisme situades al carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3er pis, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores. Així mateix, estarà a la disposició del interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.santaeulalia.net.

 

Santa Eulària des Riu, document signat electrònicament (3 de desembre de 2021)

L'alcaldessa Carmen Ferrer Torres