Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 585057
Acord del Consell de Govern de 29 de novembre de 2021 de concessió dels premis anuals Esports IB 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 117, de 23 de setembre de 2017, es va publicar el Decret 46/2017, de 22 de setembre, pel qual es regulen els premis anuals Esports IB, que, d'acord amb l'article 1, tenen per objecte honorar i reconèixer l'activitat esportiva de persones, esportistes, equips, clubs i entitats relacionades amb l'àmbit de l'activitat física i l'esport. L'article 2 estableix que els premis tendran caràcter anual i de naturalesa honorífica, no retribuïda i no generaran cap efecte econòmic. Les distincions, que consistiran en un guardó amb una imatge representativa de les Illes Balears, són personals i intransferibles.

Segons l'article 6 del Decret 46/2017, correspon a l'Assemblea Balear de l'Esport formular les propostes o candidatures de cadascuna de les modalitats convocades dels guardons esportius i de les mencions al mèrit esportiu de les Illes Balears. L'article 7 regula el jurat, com a l'òrgan col·legiat al qual correspon valorar les propostes o candidatures presentades per l'Assemblea Balear de l'Esport, del qual la consellera d'Afers Socials i Esports, n'és la presidenta.

D'altra banda, de l'article 9 es desprèn que el jurat, mitjançant la seva presidenta, ha d'elevar els noms dels candidats proposats per l'Assemblea Balear de l'Esport al Consell de Govern, que és qui ha d'adoptar l'acord de concessió dels premis i les mencions.

Mitjançant la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 16 de setembre de 2021, que es va publicar en el BOIB núm. 131, de 23 de setembre de 2021, es varen convocar els premis anuals Esports IB 2021.

El 20 d'octubre es va reunir l'Assemblea Balear de l'Esport per fer la proposta de les candidatures als premis i mencions, en el marc d'aquesta convocatòria.

El 18 de novembre va tenir lloc la sessió en la què el jurat dels premis anuals Esports IB va realitzar les votacions per elegir les candidatures guardonades.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Afers Socials i Esports, com a presidenta del jurat i d'acord amb l'article 9 del Decret 46/2017 i l'apartat 7.1. de la Resolució, de 16 de setembre de 2021, de convocatòria dels premis, en la sessió de dia 29 de novembre de 2021, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Atorgar els premis anuals Esports IB 2021, que són els següents:

Premis per a cada categoria:

Posam valors a l'esport: Marc Tur Picó.

Promesa masculina: Sr. Joan Toni Moreno Bennàssar.

Promesa femenina: Sra. María Perelló Mora i Marta Cardona Alcántara.

Millor esportista femenina: Sra. Gemma Triay Pons.

Millor esportista masculí: Sr. Marcus Cooper Walz.

Millor esportista d'esport adaptat masculí: Sr. Joan Reinoso Figuerola.

Millor esportista d'esports adaptat femení: Sra. María Esther de León López.

Millor equip femení: Club Xelska.

Millor equip masculí: U.D. Ibiza

Millor tècnic: Sr. Rafael Pol Cabanellas.

Millor tècnica: Sra. Lorena Torres Ramos.

Premi honorífic: Sra. Tita Llorens Bagur.

Mencions al mèrit esportiu:

Sra. Virginia Torrecilla Reyes.

Sra. Cata Corró Lorente.

Sra. Mavi García Cañellas.

Sr. Enric Más Nicolau.

Sr. Joan Mir Mayrata.

Sr. Miquel Jaume Roig ( títol pòstum )

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de novembre de 2021

La secretària del Consell de Govern Rosario Sánchez Grau (Per suplència d'acord amb l'article 5.2 del Decret 8/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears)