Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 584936
Departament Financer.- Aprovació inicial Pressupost General per a 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al Servei de Pressuposts d'aquest Ajuntament, està exposat al públic, a efectes de reclamacions, el Pressupost General per a l'any 2022 integrat per: a) el Pressupost Propi de la Corporació; b) els dels seus organismes autònoms i c) els estats de previsió de despeses i ingressos de les societats mercantils, el capital social de les quals, pertany íntegrament a l'Ajuntament, el qual ha estat aprovat per l'Ajuntament en Ple en sessió extraordinària de dia 29 de novembre de 2021.

Està a disposició dels interessats en la  Secretaria del Ple, així com a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma. www.palma.cat

Igualment s'han aprovat les Bases d'Execució i la plantilla del personal de la Corporació i les dels seus organismes autònoms.

Els interessats, de conformitat amb allò que disposen els articles 169.1 i 170 del Real decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals, podran formular les reclamacions que considerin oportunes.

Termini d'exposició i presentació de reclamacions: quinze dies hàbils a partir del següent a la data d'inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Oficina de presentació: Registre General.

Òrgan davant el qual es reclama: Ple de l'Ajuntament.

En cas que no es presentin reclamacions, el Pressupost General i les plantilles es consideraran definitivament aprovats.

  

Palma, 29 de novembre de 2021

El batle, PD

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública

 Adrián García Campos