Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 582076
Correcció d’errors de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 23 de setembre de 2020, per la qual s’aprova la convocatòria SOIB Dual Vulnerables per concedir subvencions per executar un programa de formació dual per millorar l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció professional de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, basada en un règim d’alternança amb l’ocupació en una empresa i l’activitat formativa rebuda en el marc del sistema de formació professional per a l’ocupació, per al període 2021-2024 (BOIB núm. 169, d’1 d’octubre de 2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 23 de setembre de 2020, s'aprova la convocatòria SOIB Dual Vulnerables per concedir subvencions per executar un programa de formació dual per millorar l'ocupabilitat, la qualificació i la inserció professional de les persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social, basada en un règim d'alternança amb l'ocupació en una empresa i l'activitat formativa rebuda en el marc del sistema de formació professional per a l'ocupació, per al període 2021-2024 (BOIB núm. 169, d'1 d'octubre de 2020).

2. S'ha observat un error en la publicació en el BOIB de la Resolució abans esmentada, concretament en l'apartat dissetè punts b) i d), forma de pagament.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que: “Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.”

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat en l'apartat dissetè punts b) i d), forma de pagament:

On diu:

b) Un 60 % de l'import concedit corresponent al cost total del segon any d'execució del projecte dins el primer trimestre del 2022 en concepte de bestreta, prèvia presentació d'una sol·licitud d'abonament per part de l'entitat beneficiària juntament amb un informe del resultat de l'avaluació del període anterior i compromís de continuïtat en el projecte per part de l'alumne-treballador, amb data màxima dia 30 de gener de 2022. D'acord amb l'article 25.3 b) del Decret 75/2004 esmentat, s'eximeix els beneficiaris de presentar-ne garantia.

d) Un 60 % de l'import concedit corresponent al cost total del tercer any d'execució del projecte dins el primer trimestre del 2023 en concepte de bestreta, prèvia presentació per part de l'entitat beneficiària d'una sol·licitud d'abonament amb data màxima de dia 30 de gener de 2023 juntament amb un informe del resultat de l'avaluació del període anterior i compromís de continuïtat en el projecte per part de l'alumne-treballador. D'acord amb l'article 25.3 b) del Decret 75/2004, s'eximeix els beneficiaris de presentar-ne garantia.

Ha de dir:

b) Un 60 % de l'import concedit corresponent al cost total del segon any d'execució del projecte dins l'any 2022 en concepte de bestreta, prèvia presentació d'una sol·licitud d'abonament per part de l'entitat beneficiària juntament amb un informe del resultat de l'avaluació del període anterior i compromís de continuïtat en el projecte per part de l'alumne-treballador, amb data màxima dia 30 de setembre de 2022. D'acord amb l'article 25.3 b) del Decret 75/2004 esmentat, s'eximeix els beneficiaris de presentar-ne garantia.

d) Un 60 % de l'import concedit corresponent al cost total del tercer any d'execució del projecte dins l'any 2023 en concepte de bestreta, prèvia presentació per part de l'entitat beneficiària d'una sol·licitud d'abonament amb data màxima de dia 30 de setembre de 2023 juntament amb un informe del resultat de l'avaluació del període anterior i compromís de continuïtat en el projecte per part de l'alumne-treballador. D'acord amb l'article 25.3 b) del Decret 75/2004, s'eximeix els beneficiaris de presentar-ne garantia.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (19 de novembre de 2021)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears Iago Negueruela Vázquez