Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 582003
Convocatòria de subvencions 2021 destinada a reduir l’impacte econòmic i garantir el sosteniment del sector cultural afectat per la pandèmia de la covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió de dia 25 de novembre de 2021, ha aprovat les bases generals de concessió de subvencions destinades a reduir l'impacte econòmic i garantir el sosteniment del sector cultural afectat per la pandèmia de la COVID-19 que s'insereixen a continuació:

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS 2021 DESTINADA A REDUIR L'IMPACTE ECONÒMIC I GARANTIR EL SOSTENIMENT DEL SECTOR CULTURAL AFECTAT PER LA PANDÈMIA DE LA COVID-19

Exposició de motius

D'acord amb tota la normativa que és d'aplicació en matèria de subvencions, i amb la Secció VIII de les Bases d'execució del pressupost de l'Ajuntament de Calvià de l'exercici 2021, s'han redactat aquestes Bases de subvencions per ajudar els artistes professionals i contribuir amb el teixit cultural per al desenvolupament de la seva tasca de creació i gestió de projectes que tenen com a àmbit d'actuació el terme municipal de Calvià i hi hagi fet alguna intervenció artística amb anterioritat a març de 2020.

Atès l'article 32 de la Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, estableix que, d'acord amb la lletra t de l'article 29.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i en relació amb els apartats 1 i 5 de l'article 25 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, els municipis de les Illes Balears poden fer ús dels instruments de foment prevists com a manifestació de l'exercici de la seva competència pròpia. D'acord amb això, els ajuntaments poden atorgar ajudes o subvencions a persones o entitats afectades i, en general, acordar totes les accions de foment que estimin pertinents amb la finalitat de coadjuvar a la recuperació econòmica en els termes municipals respectius.

Precisament l'actual situació de crisi en el sector de la Cultura, derivada de l'aplicació de les mesures restrictives per combatre l'expansió de la pandèmia de la COVID-19, justifica la necessitat de compensar les pèrdues econòmiques que se n'han derivat, i atorgar ajudes als artistes calvianers per al manteniment de la seva activitat com a mesura de protecció i suport al desenvolupament i el progrés de l'activitat cultural, i així fer efectiu el dret d'accés a la cultura i la promoció socioeconòmica en aquest sector.

Aquesta Convocatòria es regirà pels principis de publicitat, transparència i concurrència per ordre de sol·licitud, objectivitat, igualtat i no-discriminació, reducció de tràmits, agilitació, eficiència i simplificació, i també pels d'eficàcia en el compliment dels objectius fixats i d'eficiència en l'assignació i la utilització dels recursos públics.

1. BASES REGULADORES I NORMATIVA APLICABLE

  • Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (en endavant, LGS) i el seu Reglament de desenvolupament, aprovat pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol (en endavant RLGS).

  • Decret Legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions de la CAIB (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005),

  • Les Bases d'execució del Pressupost Municipal per a l'exercici 2021.

  • Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures vigents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19 (BOIB núm. 180, de 20 d'octubre), segons la modificació per disposició final primera del Decret Llei 1/2021, de 25 de gener (BOIB núm. 11 de 26 de gener).

  • Reial Decret 130/2019, de 8 de març, pel qual s'aprova la Base de Dades Nacional de Subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajuts públics.

  • Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

  • Llei 57/2003, de 16 de desembre, de mesures per a la modernització del govern local

  • Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, que aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals

  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i la resta de normativa que hi sigui d'aplicació.

  • Qualsevol altra disposició normativa que per la seva naturalesa pugui ser aplicable i, amb caràcter general, pel que disposen les bases reguladores.

2. OBJECTE DE LA SUBVENCIÓ

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procediment de concessió de les subvencions destinades a les persones físiques, comunitats de béns, grups, associacions i persones jurídiques amb domicili fiscal a Calvià l'activitat dels quals estigui directament relacionada amb el món artístic, com a creadors, productors, intèrprets en qualsevol de les disciplines (teatre, dansa, música i audiovisuals) per tal de reduir l'impacte dels danys econòmics derivats de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i que així puguin mantenir la seva activitat.

3. CONSIGNACIÓ PRESSUPOSTÀRIA I QUANTIA DE LA SUBVENCIÓ

L'import total que es dedica a aquesta convocatòria és de 40.000 €, per a les obligacions de contingut econòmic que es deriven de la concessió de les subvencions, amb càrrec a la partida 101.33001.4800003 Subvenció artistes del Pressupost de despeses de 2021. Es resoldran favorablement totes les sol·licituds que reuneixen els requisits. En cas que s'exhaureixi la dotació pressupostària, s'augmentarà dita dotació per tal de poder donar resposta a totes aquelles sol·licituds que compleixen allò que s'exigeix a les presents bases. La concessió de les subvencions queda condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment en què se'n resolgui la concessió. Se seguirà, amb aquesta finalitat, l'ordre de presentació de les sol·licituds.

L'import de la subvenció serà de 2.000 € per artista, ja sigui persona física, una comunitat de béns, un grup, una associació o una persona jurídica amb domicili fiscal a Calvià.

4. BENEFICIARIS

Poden ser beneficiàries de les subvencions les persones físiques, comunitats de béns, grups, associacions i persones jurídiques amb domicili fiscal a Calvià, que es trobin en la situació que motiva la concessió de la subvenció i que compleixin els requisits i les obligacions previstes als articles 13 i 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (LGS), i en les bases núm. 38 i 42 de les Bases d'execució del pressupost de l'Ajuntament de Calvià de l'exercici 2021.

En queden excloses les persones:

  • Que hagin estat afectades per alguna de les prohibicions establertes a l'article 13.2 de la LGS i en les bases núm. 40 i 43 de les Bases d'execució del pressupost de l'Ajuntament de Calvià de l'exercici 2021.
  • Que tenguin oberts expedients sancionadors per part de l'Administració per incompliments de la normativa en intervencions anteriors.
  • Que hagin incorregut en la denegació d'atorgament de subvencions per les causes que preveu l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

5. REQUISITS

Per optar a les subvencions d'aquesta línia els sol·licitants hauran de complir els requisits següents:

- Ser major de divuit anys.

- Estar empadronat i tenir el domicili fiscal de l'activitat artística en el municipi de Calvià (en cas de grups, associacions, persones jurídiques i comunitat de béns n'hi ha prou que un dels membres estigui empadronat al municipi de Calvià, sempre que el domicili fiscal sigui de Calvià).

- No haver estat sancionat per incompliment molt greu de la normativa en matèria de contenció de la COVID-19 o ser considerat reincident.

- Acreditar tota la documentació a què fan referència els annexos 1, 2 i 3 de la present convocatòria.

S'eximeix les persones sol·licitants d'aquests ajuts d'estar al corrent en les seves obligacions tributàries i davant la Seguretat Social, i de ser deutores per reintegrament davant l'Administració, en els supòsits de deutes contrets durant els exercicis 2020 i 2021, sempre que la suma total d'aquests no sigui superior a la quantitat a rebre en concepte d'ajut, d'acord amb l'article 13.2 de la LGS. No obstant això, es podrà obtenir l'ajut si, en el cas d'existir un deute corresponent a períodes anteriors, el beneficiari procedeix a regularitzar la seva situació en el període d'esmena que s'estableixi.

6. RÈGIM DE COMPATIBILITAT AMB ALTRES AJUDES

Les subvencions que s'atorguin d'acord amb aquestes Bases són compatibles amb la concessió d'altres ajudes, sense perjudici de l'obligació de les persones beneficiàries de comunicar al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià l'obtenció de qualsevol subvenció o ajuda per a la mateixa finalitat procedent de qualsevol administració o ens privat, en el termini de deu dies hàbils des de la seva obtenció.

 

7. SOL·LICITUD I DOCUMENTACIÓ

Termini de presentació: El termini per a presentar sol·licituds començarà l'endemà que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitzarà en el termini de quinze (15) dies naturals. Qualsevol sol·licitud presentada fora d'aquest termini no serà admesa a tràmit.

Presentació: en línia, amb el certificat digital de la persona o entitat sol·licitant o, si n'és el cas, de la persona que la representi. Aquesta representació s'acredita mitjançant el certificat digital de la persona que representa l'entitat.

Si el sol·licitant és persona física, també es pot presentar la sol·licitud presencialment a l'Ajuntament de Calvià (carrer de Julià Bujosa Sans, batle, 1, 07184 Calvià). Prèvia cita al telèfon 971139149.

Es pot presentar un màxim d'una sol·licitud per persona física o associació, comunitat de bens, grup i persona jurídica.

(Es podrà rebre assistència per a la presentació: Telefònica, telèfon de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) tel. 871 510 091, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

El model de sol·licitud normalitzat corresponent a la convocatòria d'aquesta línia de subvencions estarà disponible al web municipal, www.calvia.com/cultura, a l'apartat d'Espais Escènics.

D'acord amb l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 23.5 de la LGS, si la sol·licitud de subvenció no compleix els requisits que s'indiquen o no s'hi inclou la documentació que pertoca, amb les excepcions no esmenables quant a la presentació tant de sol·licitud com de documentació previstes en aquestes Bases, es requerirà el particular o l'entitat que en el termini de deu (10) dies hàbils improrrogables esmeni la mancança o n'aporti els documents preceptius, amb la indicació que, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la seva sol·licitud, amb la resolució prèvia corresponent.

Formalització de la sol·licitud:

Emplenament del annexos de la present convocatòria:

  • Annex I (Sol·licitud) signat per la persona interessada o representant legal de la persona o entitat sol·licitant, que reuneix tots els requisits per ser beneficiària de la subvenció.

- No haver incorregut en la denegació d'atorgament de subvencions per les causes que preveu l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

- No haver estat sancionada per incompliment molt greu de la normativa en matèria de contenció de la COVID-19 o ser considerada reincident.

- Estar al corrent pel que fa a les obligacions fiscals amb l'Ajuntament de Calvià, de no trobar-se en cap de les circumstàncies de l'article 13.2 de la LGS ni de tenir oberts expedients sancionadors per part de l'Administració per incompliments de la normativa en intervencions anteriors, i de la base núm. 68 de les Bases d'execució del pressupost, sempre que la suma total de les seves obligacions tributàries no sigui superior a la quantitat a rebre en concepte d'ajut.

- Subvencions sol·licitades i/o concedides per altres administracions públiques per a la mateixa finalitat. En cas negatiu, s'ha de manifestar expressament que no s'ha sol·licitat ni s'ha concedit cap altra subvenció.

  • Annex II: Documentació a aportar

    - Certificat d'estar donada d'alta en el cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència estatal d'Administració Tributària.

    - Documentació acreditativa d'haver exercit alguna activitat professional durant els anys 2017, 2018 i 2019 per compte propi, en situació d'alta en el Règim Especial d'Autònoms de la Seguretat Social (RETA) o per compte aliè, en el Sistema Especial d'Artistes del Règim General de la Seguretat Social, per activitats de les arts escèniques, arts visuals, música i d'altres activitats culturals.

    - Documentació acreditativa en què consti que el volum d'ingressos obtinguts en el desenvolupament de la seva activitat empresarial durant el període juny de 2020 a agost de 2021 hagi estat al menys un 20% inferior en relació al volum d'ingressos obtingut en el mateix període en el 2019.

    - Si és una persona jurídica, fotocòpia del document constitutiu de l'entitat i dels seus estatuts socials o escriptures, degudament inscrits al registre corresponent, on quedi clarament indicat el caràcter cultural de l'entitat. No cal presentar-ho si ha ha estat presentat a l'Ajuntament de Calvià, si no han transcorregut més de tres anys des que la va presentar i no ha experimentat cap canvi.

  • Annex III. ACREDITACIÓ COMPTE BANCARI

    Acreditació de compte bancari del sol·licitant perquè s'efectuï l'ingrés de la subvenció que es concedeixi (annex 3). No cal presentar aquesta documentació si l'entitat ja l'ha presentada a l'Ajuntament de Calvià, si no han transcorregut més de 3 anys des que la va presentar i si no ha experimentat cap canvi.

ADVERTÈNCIA: la inexactitud, falsedat o omissió, de caràcter essencial, de qualsevol dada o informació que s'incorpori a la sol·licitud, o la no presentació davant l'Ajuntament de la documentació que sigui requerida per acreditar el compliment del que s'hi hagi declarat, determinarà el reintegrament de la quantitat total percebuda, més l'interès de demora corresponent des de la data del pagament de la subvenció fins que s'acordi la procedència de reintegrament, així com la prohibició per a la persona sol·licitant de participar en qualsevol subvenció o línia d'ajuts implementada per l'Ajuntament de Calvià fins a un màxim de quatre anys, sense perjudici de les responsabilitats penals, civils o administratives que se'n puguin derivar (art. 69.4, Llei 39/2015).

Inadmissió de la sol·licitud. Causes

  • La presentació de la sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

  • La no utilització dels formularis normalitzats electrònics d'ús obligatori.

  • No marcar a l'annex I la casella en què declara conèixer que la inexactitud, falsedat o omissió, de caràcter essencial, de qualsevol dada o informació que s'incorpori a la sol·licitud.

8. ÒRGANS COMPETENTS PER INSTRUIR I RESOLDRE EL PROCEDIMENT

És aplicable a la instrucció i a la resolució del procediment de concessió en règim de concurrència competitiva, segons l'ordre de petició, d'acord amb la base núm. 48 de les Bases d'execució del pressupost.

L'autorització i la concessió de la subvenció es farà per resolució parcial de la tinenta de batle de cadascuna d'elles i seran ratificades per la Junta de Govern.

Instrucció, resolució i notificació

La instrucció del procediment correspondrà al Departament de Cultura, que actuarà d'ofici realitzant totes les actuacions necessàries per determinar, saber i comprovar les dades en virtut de les quals s'ha de resoldre la concessió dels ajuts.

La concessió es farà entre les persones sol·licitants que reuneixin la totalitat de requisits i documentació exigida en aquesta convocatòria. S'entendrà, d'acord al principi de confiança mútua i a la necessària celeritat que l'actual situació requereix, que les persones sol·licitants reuneixen els requisits de la convocatòria en subscriure la sol·licitud.

Un cop rebuda la documentació presentada, s'iniciarà la fase d'instrucció ordenant els documents, re-avaluant les sol·licituds i emetent un informe preceptiu i vinculant relatiu al compliment dels requisits per adquirir la condició de beneficiaris, d'acord amb els criteris de concessió fixats en aquesta convocatòria.

Si la sol·licitud o documentació presentada no reuneix els requisits establerts en la convocatòria, es requerirà electrònicament la persona interessada perquè la complementi, esmeni la falta de dades o acompanyi els documents preceptius que s'indiquin, en el termini màxim improrrogable dels deu (10) dies hàbils següents, amb l'advertiment que, si no ho fa en el termini assenyalat, es tindrà per desistida la petició, amb una resolució prèvia expressa d'acord amb el que preveu l'article 73.2 de la Llei 39/2015.

Els acords de concessió de subvenció contindran l'atorgament de les subvencions i en fixaran expressament la quantia.

El termini màxim per a resoldre i notificar la resolució del procediment no pot excedir de quinze (15) dies naturals, comptadors des de l'endemà de l'adopció de l'acord corresponent per l'òrgan competent, d'acord amb la base núm. 49 de les Bases d'execució del pressupost. Si transcorre el termini màxim per a resoldre sense que s'hagi dictat resolució legítima s'entén desestimada la petició.

La resolució parcial de la tinenta de batle es notificarà a la persona interessada mitjançant la seva publicació al web de www.calvia.com/cultura, apartat “espais escènics”. Un cop ratificada per Junta de Govern també és publicarà al BOIB, de conformitat amb l'article 45 de la Llei 39/2015.

La proposta de resolució no crea cap dret a favor del beneficiari proposat davant l'Administració mentre no se li hagi notificat la resolució de concessió, d'acord amb l'art. 24.6 de la LGS.

9. PAGAMENT I JUSTIFICACIÓ DE LES SUBVENCIONS

El pagament d'aquestes subvencions es farà en un pagament únic per la totalitat de l'import concedit, mitjançant transferència bancària, a partir de la data de la resolució de concessió i publicació al web municipal, sense que sigui necessària la constitució de garanties, el que implica l'acceptació de la subvenció.

Aquestes subvencions no requereixen cap altra justificació que l'acreditació de les condicions i requisits necessaris per accedir a la subvenció, de manera que les subvencions es donaran per justificades en el moment de la seva concessió, sense perjudici de les actuacions comprovadores de l'Administració i el control financer que es pugui estendre a verificar la seva exactitud.

La inexactitud, falsedat o omissió de qualsevol dada o informació podrà donar lloc a responsabilitat penal, civil o administrativa.

10. INTERPOSICIÓ DE RECURSO

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un (1) mes, comptat a partir de l'endemà d'haver-se publicat l'extracte d'aquesta Resolució en el BOIB, o ser impugnada directament davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu, d'acord amb el que preveu l'article 123 de la Llei 39/2015. El recurs contenciós administratiu no es podrà interposar fins que no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat, que es produirà si en el termini d'un (1) mes no ha estat resolt.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb el que estableix la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i en la Llei 39/2015.

11. OBLIGACIONS DE LES PERSONES I ENTITATS BENEFICIÀRIES

a) Sotmetre's a les actuacions de comprovació i control financer previstes per la vigent normativa en matèria de subvencions.

b) Procedir al reintegrament dels fons percebuts en els supòsits previstos en l'article 37 de la LGS i, en particular, per obtenir la subvenció falsejant les condicions requerides o ocultant les que ho haguessin impedit, o mostrar resistència, excusa, obstrucció o negativa a les actuacions de comprovació i control financer que preveu l'article 14 de la LGS, sense perjudici de la responsabilitat penal, civil o administrativa que se'n pugui derivar.

c) Complir la resta d'obligacions que detalla l'article 14 de la LGS, el seu Reglament i normativa autonòmica.

d) En cas que la persona o empresa beneficiària es trobi compresa en els supòsits de l'article 3 b) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, s'ha d'adaptar a les obligacions de publicitat activa que li siguin aplicables.

Reintegrament de les subvencions

1. El reintegrament de l'import percebut, quan sigui procedent, es regirà pel que disposa el títol II de la LGS i pel títol III del RLGS, i la resta de normativa d'aplicació.

2. Serà procedent el reintegrament de la quantitat total percebuda indegudament, quan de la comprovació efectuada es conclogui que les manifestacions realitzades per la persona beneficiària en la seva sol·licitud no són correctes. Al costat de les causes d'invalidesa de la resolució de concessió, recollides en l'article 36 de la LGS, donaran lloc a l'obligació de reintegrar la quantitat total percebuda, així com l'exigència de l'interès de demora corresponent des de la data del pagament de la subvenció fins que s'acordi la procedència del reintegrament, en els supòsits previstos amb caràcter general en l'article 37 de la LGS.

Així mateix, en cas d'inexactitud, falsedat o omissió en les afirmacions efectuades en la sol·licitud, la persona beneficiària de l'ajut tindrà prohibida la participació en qualsevol subvenció implementada per l'Ajuntament de Calvià fins a un màxim de quatre anys, sense perjudici de la responsabilitat penal, civil o administrativa que se'n pugui derivar.

12. INFRACCIONS I SANCIONS

És aplicable el Decret Legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions de la CAIB, així com la Llei general de subvencions i el seu Reglament en tot el que sigui aplicable.

La inexactitud, falsedat o omissió de qualsevol dada o informació que s'incorpori a la sol·licitud podrà donar lloc a responsabilitat penal, civil o administrativa.

13. PUBLICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA I DE LA CONCESSIÓ

De la convocatòria i de les resolucions de concessió que se'n derivin, s'enviarà informació a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

L'extracte de la convocatòria s'ha de publicar al BOIB per conducte de la Base de Dades Nacional de Subvencions i al web del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià, i se'n farà la major difusió possible entre les persones que hi puguin estar interessades.

Els actes d'aquesta convocatòria que s'hagin de sotmetre a informació pública es publicaran al web del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià, en compliment de l'article 45 de la Llei 39/2015, al marge de la seva publicació al BOIB quan estigui previst.

14. PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que disposa el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679 i la normativa espanyola relativa a la protecció de dades personals, posam en el seu coneixement que:

L'entitat responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm. 1.

Les dades de contacte de la persona delegada de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Calvià són: dpd@calvia.com

La finalitat amb la qual es tracten les seves dades és la tramitació i gestió de la convocatòria de subvencions destinades a ajuts per pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 en els artistes del municipi de Calvià.

La base legal per al tractament de les dades facilitades, tant en la sol·licitud com en la documentació que hi pugui ser adjuntada, es basa en l'article 6.1.c) del Reglament general de protecció de dades, compliment d'una obligació legal, i en l'art 6.1.e, compliment d'una missió realitzada en interès públic, d'acord amb la següent normativa:

  • Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

  • Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.

  • Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

  • Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

La informació es conservarà d'acord amb els criteris i terminis establerts en la Llei 15/2006, del 17 d'octubre, d'arxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

Cessions de dades previstes: les dades personals podran ser comunicades a la Bases Nacional de Subvencions, Agència Estatal d'Administració Tributària i a altres administracions que puguin estar relacionades amb la subvenció.

Podrà exercir, en els casos i formes previstos en la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat en el Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm.1, Calvià.

En tot cas, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. En pot trobar més informació a la pàgina web d'aquesta entitat: www.agpd.es”.

 

Calvià, 25 de novembre de 2021

La tinenta de batle de Cohesió Social, Igualtat,Comunicació i Policia local

Natividad Francés Gárate

Documents adjunts