Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 581184
Extracte de les bases de la convocatòria de concessió d'ajudes per als centres que imparteixin educació primària i secundària adherits al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic per al curs 2020-21, que tenen alumnat empadronat en el municipi de Sant Antoni de Portmany, curs 2020-21, aprovades per la Junta de Govern Local de 24 de novembre de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b) i 20.8a) de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans./).

Codi identificador BDNS: 596903

Primer. Objecte.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajudes als centres que imparteixen educació primària i secundària adherits al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic per al curs 2020-21, que tenen alumnat empadronat en el municipi de Sant Antoni de Portmany al curs 2020-21.

Segon. Beneficiaris.

Podran acollir-se a aquesta convocatòria els centres que imparteixin educació primària i secundària que tenguin alumnat empadronat al municipi de Sant Antoni de Portmany que dins el curs 2020-2021 estigui adherit al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic per al curs 2020-21.

Tercera. Condicions generals dels sol·licitants.

a. Tenir alumnat de primària o secundària obligatòria, empadronat en el municipi de Sant Antoni de Portmany durant el curs 2020-21, que es beneficiï del Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic per al curs 2020-21.

b. Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i amb el mateix Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

c. No trobar-se incurs en cap de les causes d'incompatibilitat i complir els requisits que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

d. Acreditar el compliment d'obligacions en matèria de reintegrament de subvencions que estableix l'art. 25 del RLGS.

Quarta. Consignació pressupostària i quantia de les ajudes.

La quantia màxima de les ajudes que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de 68.000,00 €, amb càrrec a la partida 005-3260-489015 del pressupost de 2021, amb fons de finançament municipal.

Cinquena. Sol·licitud, Documentació i Termini Presentació.

Els centres interessats poden presentar les sol·licituds, utilitzant el tràmit  “Educació. Ajudes per a centres educatius amb programes de finançament de llibres i material didàctic”  disponible a la Seu Electrònica (https://santantoni.sedelectronica.es/dossier), on podreu trobar tota la informació i documentació requerida.

Les sol·licituds es presentaran a la Seu Electrònica utilitzant el tràmit mencionat, així com en els restants registres electrònics de qualsevol dels subjectes als quals es refereix l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Els sol·licitants de les ajudes hauran d'adjuntar a la sol·licitud, la documentació establerta al punt 6 de les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Sant Antoni de Portmany, 25 novembre de 2021

L'alcalde Marcos Serra Colomar