Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 581154
17/2021. Departament Tributari. Aprovació definitiva ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l’ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements, concepte 31602. 4T trimestre 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no s'ha presentat pels interessats, durant el termini d'exposició al públic, cap reclamació o suggeriment contra l'acord de modificació de de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements. Concepte 316,02, aprovat provisionalment per l'Ajuntament Ple, en sessió de dia 30 de setembre de 2021, s'entén definitivament aprovat, segons el que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local, i per aquest motiu, es publica el text de l'esmentat acord, que és el següent:

ACORD

1. Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys de titularitat pública local per bars o cafès, cafeteries i restaurants amb taules, cadires i altres elements. Concepte 316,02; tot això en base a la legislació vigent en la matèria, constituïda singularment pels articles 41 a 47 del Text Refós de la Llei d'Hisendes locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004,de 5 de març, i a l'article 49 de la Llei de Bases del Règim Local, i segons nova redacció que  s'adjunta a aquesta proposta.

2. La modificació consisteix en la nova redacció de la Disposició Transitòria única que quedarà així:

“Disposició Transitòria única

Queda suspesa l'aplicació d'aquesta ordenança i no seran exigibles les tarifes de l'Annex  durant el període comprès entre l'1 d'octubre fins al 31 de desembre de 2021.”

3. Que una vegada adoptat l'acord provisional referit, es publiqui en el BOIB i en un dels diaris de major difusió de la Comunitat Autònoma el corresponent anunci d'exposició al públic de l'expedient, a efectes de reclamació. La citada exposició es farà en el tauler d'edictes d'aquest Excm. Ajuntament durant el termini de trenta dies, dins dels quals els interessats podran examinar l'expedient i  presentar les reclamacions que estimin oportunes, ben entès que si dins el dit termini no s'haguessin presentat reclamacions, s'entendrà definitivament adoptat l'acord provisional.

4. L'expressada modificació entrarà en vigor el dia següent de la seva publicació en el BOIB, amb efectes a partir de l'1 d'octubre de 2021.

La qual cosa es fa pública perquè se'n prengui coneixement general i als efectes oportuns, i es comunica que, conformement al que disposa l'art.19.1 del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, els interessats podran interposar, contra l'acord definitiu de modificació de l'ordenança esmentada, recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 19 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

 

Palma, 26 de novembre de 2021

La cap del departament, per delegació

Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de 04/03/2014)

Mª Gloria Belmonte Barcia