Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 581058
Delegació d’atribucions en els departaments d’educació i infància

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 858/2019)

Resolució de batlia

1. Fets.

A ran de la renúncia al càrrec de regidora de María Lourdes Bennàsar Bennàsar, de la qual se'n prengué coneixement en la sessió del ple de l'ajuntament del passat 28 d'octubre, s'ha fet necessari modificar el règim de determinades delegacions d'atribucions de la batlia.

S'ha escoltat el parer dels membres de l'equip de govern.

La gestió de les matèries i serveis d'educació i infància, fins ara portades per la batlia, passarà al regidor Gabriel Alexandre Ferrer Isern.

2. Fonaments de dret.

Article 21,3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, sobre delegació de l'exercici de les atribucions de la batlia.

Art. 25 de la Llei autonòmica 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, respecte l'estructura orgànica de l'administració municipal.

Arts. 43 i 44 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, tot complementant la regulació de la delegació.

3. Resolució.

Delego els departaments d'educació i infància en el regidor Gabriel Alexandre Ferrer Isern.

a) Àmbit dels assumptes als quals es refereix la delegació:

Educació.

Escola Infantil municipal de 1r. cicle (0-3 anys) Es Nieró.

Cooperació amb les administracions educatives, amb la representació i intervenció en els òrgans mixtos de gestió.

Infància.

b) Facultats que es deleguen:

Estudi, direcció interna i gestió dels serveis corresponents, amb la formulació de propostes de resolució o d'acord i informes.

c) Condicions específiques d'exercici:

No se n'imposen.

En tot allò no previst en aquesta resolució, s'estarà al règim general establert a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, i Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

D'aquesta delegació se'n donarà compte al ple de l'ajuntament en la primera sessió que celebri, serà notificada a la persona interessada i s'entendrà acceptada de forma tàcita si en el termini de tres dies naturals no es manifesta res en contra, i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cosa que fem pública per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Alaró, 26 de novembre de 2021

El batle

Llorenç Perelló Rosselló