Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 580910
Informació pública de la sol·licitud d’autorització d’abocament a la mar a través d’emissari submarí de les aigües residuals depurades procedents de l’EDAR de Camp de Mar, t.m. d’Andratx (expedient 21/05-Abocaments)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Direcció General de Territori i Paisatge està tramitant l'expedient d'autorització d'abocament a la mar a través d'emissari submarí de les aigües residuals depurades de l'EDAR de Camp de Mar, en el terme municipal d'Andratx, del qual ABAQUA n'és l'òrgan sol·licitant.

En data 2 de setembre de 2021 ABAQUA ha presentat un projecte refós per a l'adequació i legalització de l'emissari submarí i abocament a la mar de les aigües residuals depurades de l'EDAR de Camp de Mar, el qual revisa i actualitza les dades de la documentació original i amplia i incorpora nova informació. Atès que el projecte refós inclou algunes modificacions respecte del projecte inicial (que ja va ser sotmès a informació pública en el BOIB núm. 56, de 5 de maig de 2016), cal que sigui sotmès novament a un període d'informació pública, juntament amb el seu estudi d'impacte ambiental. Aquest projecte està sotmès a avaluació d'impacte ambiental ordinària d'acord amb l'Annex I del Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, aprovat pel Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost.

La qual cosa es fa pública perquè, d'acord amb l'article 152.8 del Reglament general de costes, aprovat pel Reial decret 876/2014, de 10 d'octubre, i amb l'article 36.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, en el termini de 30 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, les corporacions, entitats i particulars que es considerin afectats per la sol·licitud esmentada puguin examinar el projecte refós i el seu estudi d'impacte ambiental a la pàgina web http://dgoterri.caib.es, a les oficines de la Direcció General de Territori i Paisatge de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, situades al carrer del Gremi de Corredors, núm. 10, 3r, del polígon de Son Rossinyol, de Palma, CP 07009, o a les de l'Ajuntament d‘Andratx, i presentar per escrit dirigit a aquesta Direcció General les al·legacions que considerin oportunes.

 

Palma, 17 de novembre de 2021

La cap del Servei d'Abocaments

Montserrat Boqué Genovard