Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 572080
Anunci devolució aval Projecte elèctric d'enllumenat públic del sector Roca Llisa per adequar-lo en sostenibilitat i eficiència energètica línies 3 i 4

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que a la Junta de Govern, en sessió ordinària celebrada el dia 22 de novembre de 2021, va adoptar  el següent acord:

Vista la instància de dia 03 de maig  de 2021 ( 2021-E-RE-171) de SAMPOL INGENIERIA Y OBRAS S.A , amb CIF A07088206  sol·licitant la devolució de l'aval per un import de 1.732,99 euros del contracte d'obra  PROJECTE ELÈCTRIC D'ENLLUMENAT PÚBLIC DEL SECTOR ROCA LLISA PER ADEQUAR-LO EN SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA LÍNIES 3 I 4»

Vist l'informe del director de l'obra de dia 17 de novembre de 2021:

«INFORME FINAL SOBRE L'ESTAT DE LES OBRES (LIQUIDACIÓ DE CONTRACTE) DATA:

17/11/2021

ENS PROMOTOR: AJUNTAMENT DE LLUBÍ

OBRA: PROYECTO ELÉCTRICO DE ALUMBRADO PÚBLICO DEL SECTOR ROCA LLISA PARA ADECUARLO EN SOSTENIBILIDAD Y EFICIENCIA ENERGÉTICA LÍNEAS 3 Y 4. EMPLAÇAMENT DE L'OBRA: CARRER ROCA LLISA SN. LLUBÍ

EMPRESA ADJUDICATARIA DE LES OBRES: SAMOL INGENIERÍA Y OBRAS S.A. DIRECCIÓ DE L'OBRA: FRANCISCO JAVIER VELA RODRÍGUEZ

D'acord amb el que estableix l'article 235 del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de Contractes del Sector Públic, referent a l'obligació del director facultatiu de l'obra a redactar un informe sobre l'estat de les obres. Aquesta Direcció Técnica INFORMA:

1.Que ha transcorregut el termini de garantia des de la recepción de les obres referenciades. 2. Que visitades les obres, aquestes es troben en bon estat sense observar-se defectes o deficiències que poguessin ser atribuibles al contractista adjudicatari de les obres, sendse perjudici de VICIS OCULTS.

Per tant es proposa a l'organ de contractació, acordar la devolució de la garantía definitiva dipositada pel contractista de l'obra.»

D'acord amb això, i segons les disposicions legals vigents, PROPOSO a la Junta de Govern Local l'adopció del present ACORD:

Primer.- Aprovar la devolució de l'aval  a favor de SAMPOL INGENIERIA Y OBRAS S.A per un import de 1.732,99 euros del contracte d'obra «PROJECTE ELÈCTRIC D'ENLLUMENAT PÚBLIC DEL SECTOR ROCA LLISA PER ADEQUAR-LO EN SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA LÍNIES 3 I 4»

Segon.- Notificar dit acord a SAMPOL INGENIERIA Y OBRAS S.A

 

Llubí, 23 de novembre de 2021

 La batlessa Magdalena Perelló Frontera