Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 571765
Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança Fiscal núm. 13, reguladora de la taxa per la recollida domiciliària dels residus sòlids urbans, el seu tractament, transformació i transport de l'Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 18 de novembre de 2021, el Ple de l'Ajuntament de Son Servera va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 13, reguladora de la taxa per la recollida domiciliària dels residus sòlids urbans, el seu tractament, transformació i transport de l'Ajuntament de Son Servera.

De conformitat amb el que estableix l'article 102 de la Llei 20/2006, de 20 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, s'exposa l'expedient al públic durant un termini de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per tal de que qualsevol interessat pugui examinar l'expedient a la Secretaria de l'Ajuntament i formular reclamacions, objeccions o observacions. En el cas que no se'n presentin s'entendrà elevat a definitiu l'acord d'aprovació inicial.  

 

Son Servera, 23 de novembre de 2021

La batlessa Natalia Troya Isern