Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 569517
Aprovació inicial de la derogació de l'Ordenança reguladora de l'estacionament en superfície amb limitació horària al terme municipal de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Son Servera, a la sessió ordinària de 18 de novembre de 2021, va adoptar l'acord que segueix:

Primer- Aprovar inicialment la derogació de l'Ordenança reguladora de l'estacionament en superfície amb limitació horària al terme municipal de Son Servera.

Segon.- Publicar el present acord d'aprovació inicial al tauler d'edictes municipal i en el BOIB, perquè, en un termini de trenta dies, els veïns, veïnes i persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions. En cas no haver-n'hi, s'entendrà que l'ordenança queda derogada definitivament, en canvi, si hi ha reclamacions, objeccions o observacions, les resoldrà el Ple.

Tercer.- Concedir audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en l'àmbit territorial del municipi de Son Servera que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i les finalitats de les quals guardin relació directa amb l'objecte de la disposició, per un termini de deu dies a comptar a partir de l'endemà de la notificació del present acord.”

 

Son Servera, 22 de novembre de 2021

La batlessa

Natalia Troya Isern