Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 559906
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 17 de desembre de 2020, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment d’anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d’assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 42è Pla d’assegurances agràries combinades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 22 de desembre del 2020 es va publicar al BOIB núm. 212 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 17 de desembre de 2020, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment d'anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d'assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 42è Pla d'assegurances agràries combinades.

D'acord amb el que estableix l'apartat segon de la resolució esmentada, aquesta línia destina al seu finançament un import màxim de tres-cents mil euros (300.000,00 €), amb la possibilitat d'ampliar la dotació de la partida pressupostària.

Vist tot això, atès que aquesta línia d'ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d'ajudes per a la contractació d'assegurances agràries combinades s'ha incrementat respecte del que es preveia inicialment i atesa la disponibilitat pressupostària, s'estima convenient incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

1. Incrementar amb quaranta-dos mil euros (42.000,00 €), el crèdit destinat a la convocatòria d'ajudes de minimis per a la contractació d'assegurances agràries combinades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al 42è Pla d'assegurances agràries combinades, aprovada per la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 17 de desembre de 2020 i publicada al BOIB núm. 212, de 22 de desembre del 2020.

2. El crèdit final que es destina a la convocatòria és de tres-cents quaranta-dos mil euros (342.000,00 €), amb càrrec al pressupost del FOGAIBA per a l'any 2021.

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 16 de novembre de 2021

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño