Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 437759
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 20 de setembre de 2021 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En el BOIB núm. 69 de 27 de maig de 2021, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 24 de maig de 2021, per la qual es publica la relació dels convenis subscrits en el primer quadrimestre de l'any 2021. No obstant això, amb posterioritat han arribat nous convenis subscrits durant aquest període i amb anterioritat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l'any 2021 i amb anterioritat (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 20 de setembre de 2021

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en el segon quadrimestre de l'any 2021 i amb anterioritat:

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament d'Alcúdia per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 6 d'abril de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Maó per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 22 d'abril de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Santa Margalida per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 23 d'abril de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Son Servera per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 23 d'abril de 2020.

-Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Sa Pobla per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 24 d'abril de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Manacor per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 27 d'abril de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular de Formentera per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics per als anys 2020-2021, signat el dia 14 de maig de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Palma per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 5 de juny de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular d'Eivissa per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics per als anys 2020-2021, signat el dia 5 de juny de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular Mallorca per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics per als anys 2020-2021, signat el dia 8 de juny de 2020.

- Conveni instrumental entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Universitat de les Illes Balears per concretar les obligacions derivades de la consecució d'una subvenció per a dur a terme actuacions en matèria de cooperació al desenvolupament, signat el dia 9 de juliol de 2020.

- Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Institut Balear de l'Habitatge en relació amb les condicions de gestió i ús de cinc habitatges de protecció pública ubicats a Mallorca i Menorca, signat el dia 15 de juliol de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular Menorca per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics per als anys 2020-2021, signat el dia 16 de juliol de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'autonomia Personal de les Illes Balears, relatiu a la informació sobre les prestacions i serveis de la Conselleria, signat el dia 13 de gener de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears a la col·laboració en la formació i capacitació dels professionals de les residències per persones majors o en situació de dependència i de persones amb discapacitat de les Illes Balears, en mesures de seguretat i autoprotecció per evitar la propagació de la COVID-19, signat el dia 5 de maig de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Govern de les Illes Balears i la Mancomunitat del Pla per implementar els programes de prevenció per al desenvolupament de programes de competències familiars a les Illes Balears, signat el dia 20 de maig 2021.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament des Migjorn Gran per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència, signat el dia 1 de juny de 2021.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament d'Alaior per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 2 de juny de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears sobre l'accés a les dades relacionades amb la malaltia provocada per SARS-COV-2, i els processos de vacunació de persones residents treballadors de residències per a persones majors, persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, signat el dia 15 de juny de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'ajuntament d'Alaior per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència, signat el dia 29 de juny de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 2 de juliol de 2021.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament d'Alcúdia per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 9 d'agost de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Marratxí per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el 9 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Muro per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 9 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Calvià per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el 9 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Santa Maria per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el 9 d'agost de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la conselleria d'Afers Socials i Esports, la Fundació Institut Socioeducatiu s'Estel i el Consell Insular de Menorca per derivar i atendre a persones de menys de 14 anys amb conductes abusives sexuals i sotmeses a una mesura de protecció jurídica mitjançant el Programa Atura't, signat el dia 16 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament d'Artà per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 16 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament de Campos per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 16 d'agost de 2021.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament d'Alaior per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el dia 16 d'agost de 2021.