Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 436680
Resolució de la consellera de Salut i Consum de 20 de setembre de 2021 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria de Salut i Consum en el segon quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria de Salut i Consum en el segon quadrimestre de l'any 2021 (vegeu l'annex adjunt).

 

Palma, 20 de setembre de 2021

La consellera de Salut i Consum

Patricia Gómez Picard

 

ANNEX Llista de convenis subscrits

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per a l'intercanvi de xeringues.

  • Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca (CIM), la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per regular la participació en l'organització i el funcionament de l'Escola de Salut Pública de Menorca.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca per a l'atenció a les addiccions.

  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears, la Fundació CEOE i la Confederació de Associacions Empresarials de les Illes Balears per al desenvolupament de les iniciatives del Pla Sumam.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum i l'Ajuntament d'Algaida en matèria de consum (programa «Consum a ca teva»).

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí en matèria de consum (programa «Consum a ca teva»).

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per a l'atenció a les addiccions per a 2021.

  • Acord entre el Ministeri de Sanitat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per fixar les condicions de l'adquisició de vacunes per fer front a la grip estacional.

  • Acord entre el Ministeri de Sanitat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per fixar les condicions de l'adquisició de vacunes de calendari i altres.