Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 434748
Resolució del director general de Política Industrial, per la qual s’amplia el termini d’informació pública sobre l’Estudi d’impacte ambiental, Projecte d’explotació, actualització del Pla de restauració i Projectes d’establiments de benefici, de la pedrera Ses Planes núm. 335, del terme municipal de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Butlletí Oficial de les Illes Balears, núm. 119, de 2 de setembre de 2021, va publicar, d'acord amb  la Llei 10/2014, d'1 d'octubre, d'ordenació minera de les Illes Balears, la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, el Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, i de conformitat amb la Sentència TSJ Illes Balears núm. 517, de 6/11/2018, l'anunci del tràmit de informació pública de la sol·licitud de l'explotador amb NIF A07030778, del projecte subjecte a avaluació d'impacte ambiental, referit a la pedrera Ses Planes, núm. 335.

El Projecte es correspon amb l'expedient 2012/17639-W.

Tipus d'activitat: extracció i restauració d'una explotació minera de roca calcària.

Situació: forma part de la parcel·la 136 del polígon 21 de Santa Eulària des Riu.

Illa: Eivissa.

La documentació que correspon al Projecte i a l'Estudi d'impacte ambiental es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c. Del Bastió d'en Sanoguera, 2, 07002 Palma; av. d'Espanya, 49, 07800 Eivissa) i també a la pàgina web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

En l'anunci, a més de descriure les característiques principals del projecte, s'atorgava un termini de trenta dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació en el BOIB, a l'efecte de formular les al·legacions que es consideressin pertinents.

L'article 30.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, estableix que quan els terminis s'assenyalin per dies, s'entén que aquests són hàbils, excloent-se del còmput els dissabtes, els diumenges i els declarats festius.

Vist que la publicació es va efectuar el dia 2 de setembre, el termini de l'esmentat tràmit finalitzaria el dia 15 d'octubre de 2021; així apareix publicat en la pàgina web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

Vista la repercussió d'aquest anunci, així com el volum i característiques de la documentació sotmesa a informació pública, el termini atorgat pot resultar insuficient.

En atenció a l'exposat,  a l'efecte de facilitar l'accés de la societat a aquest Projecte,  i en virtut del que preveu l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, quant a l'ampliació dels terminis establerts, 

Resolc

Primer: Ampliar el període d'informació pública sobre l'Estudi d'impacte ambiental, Projecte d'explotació, actualització del Pla de restauració i Projectes d'establiments de benefici, de la pedrera Ses Planes núm. 335, del terme municipal de Santa Eulària des Riu, fins el dia 8 de novembre de 2021.

Segon: Publicar la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

Palma, 21 de setembre de 2021

El director general de Política Industrial Antonio Morro Gomila Per delegació de competència Resolució de 2 de març de 2021 (BOIB núm. 31, de 4 de març de 2021)