Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 399518
Acord del Consell de Govern de 6 de setembre de 2021 de cessament i nomenament d’un vocal del Consell d’Administració de Ports de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Llei 10/2005, de 21 de juny, de ports de les Illes Balears, es va crear l'ens públic Ports de les Illes Balears, el qual es configura com a entitat pública empresarial, d'acord amb l'article 2.1.b) de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L'article 33.2 de la Llei 10/2005 estableix que els Estatuts determinen la composició del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears i que en són membres nats el president o presidenta, el vicepresident o vicepresidenta i el director o directora i gerent. Així mateix, assenyala que els membres que es designen com a vocals, en nombre no inferior a dotze ni superior a devuit, són nomenats per acord del Consell de Govern per un període de quatre anys.

El paràgraf segon de l'article 20.3 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb relació als òrgans superiors de direcció dels ens del sector públic, disposa:

Ha d'assistir a les sessions, en tasques d'assessorament jurídic dels òrgans directius, amb veu i sense vot, un representat de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, sens perjudici que aquesta pugui delegar les dites funcions en un membre del servei que tengui atribuït l'assessorament jurídic de l'ens.

D'acord amb l'annex 1 del Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'ens Ports de les Illes Balears queda adscrit a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, en la sessió de dia 6 de setembre de 2021 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament del senyor Lluís J. Segura Ginard com a vocal del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, el qual ha de continuar, amb l'assistència i participació en aquest òrgan social, com a representant de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, amb veu però sense vot, per designació de la directora d'aquest Departament.

Segon. Nomenar el senyor Marcos Serra Colomar vocal i membre del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears.

Tercer. Determinar que, com a conseqüència d'aquest nomenament, componen el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears els membres següents:

President:

Sr. Josep Marí Ribas

Vicepresident:

Sr. Francisco Javier Ramis Otazua

Directora i gerent:

Sra. Cristina Barahona Bellido

Vocals:

Sr. José Fernando Escalas Porcel

Sr. Luis Gascón Rius

Sr. Antoni Alorda Vilarrubias

Sra. Joana Gomila Lluch

Sr. Miguel Capó Parrilla

Sr. Santiago Mayol Mundó

Sr. Guillermo Carré Buades

Sr. Justo Saura Mercadal

Sr. Bernadí Alba Mateu

Sr. Rafael Palmer Ramiro

Sr. Javier Torres Serra

Sra. Aina Galmés Trueba

Sr. Antoni Mercant Morató

Sra. Verònica Llufriu Vidal

Sra. Maria Antònia Garcias Roig

Sr. Domingo Bonnín Bautista

Sr. Jorge Nasarre López

Sr. Marcos Serra Colomar

Secretari:

Sr. Antonio Armengol Garau

Quart. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 6 de setembre de 2021

La secretària del Consell de Govern

Mercedes Garrido Rodr´íguez