Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 351601
Aprovació definitiva de la modificació de la fitxa del catàleg del lloc de treball de sergent CODI COO0302 (Exp. 0602-2021-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Publicat en el BOIB núm. 88, de 03.07.2021, i en el tauler d'Edictes de la corporació de dia 03.07.2021 a dia 23.07.2021, anunci relatiu a l'acord adoptat pel Ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 21 de juny de 2021, pel qual s'aprova inicialment la modificació de la fitxa del catàleg del lloc de treball de sergent CODI COO0302, sense que dins del termini legal d'exposició al públic s'hagi presentat cap reclamació ni suggeriment al respecte. En conseqüència l'esmentada modificació de la fitxa es considera definitivament aprovada i es publica a continuació, en annex, per a general coneixement i als efectes que correspongui.

La qual cosa es comunica per general coneixement i perquè tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es poden interposar els recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant el Ple. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'ha notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des de la seva interposició. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

- En el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'haurà d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Maó, 4 d'agost de 2021

Per delegació de la presidenta,  El secretari en funcions Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)

 

ANNEX  Fitxa de catalogació del lloc de treball de sergent

A IDENTIFICACIÓ

DENOMINACIÓ DEL LLOC

Sergent

CODI:

COO0302

DESTINACIÓ:

Maó/Ciutadella

 

C PROVISIÓ DEL LLOC

C.1. Places de plantilla que el poden ocupar

TITULACIÓ:

Batxillerat, formació professional de cicle mitjà o titulació equiparable

C.2. Requisits per a la provisió del lloc de treball

FORMACIÓ ESPECÍFICA:

Tenir curs de bomber

REQUERIMENTS ESPECÍFICS:

Carnet de conduir C i tenir o superar el curs de sergent

CARACTERÍSTIQUES ESPECIALS:

Tenir plena disponibilitat i localització per al desenvolupament de les funcions del lloc fora de l'horari de feina.