Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 347139
Rectificació de la partió per a una possible modificació del límit interior de la servitud de protecció entre el vèrtexs 325-335 de la partió aprovada per O.M. de 13 de gener de 1999, en Racó des Cingle, terme municipal de Soller, illa de Mallorca (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. DES01/97/07/0066-DES04/02

La Demarcació de Costes a Illes Balears, prèvia autorizació de la Direcció General de la Costa i la Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica y el Repte Demogràfic, amb data 26 de juliol de 2021, ha dictat providència d'incoació de la rectificació de la partió per una possible modificació del límit interior de la servitud de protecció entre els vértexs 325-335 de la partió aprovada per O.M. de 13 de gener de 1999, en Racó des Cingle, terme municipal de Soller (Illes Balears), d'acord amb el que estableix en l'artícle 12 de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes.  

En compliment del que es preveu en l'article 21.2.a) del Reglament General de Costas (Reial decret 876/2014), aquesta Demarcació procedeix a realitzar la INCOACIÓ I INFORMACIÓ PUBLICA I OFICIAL de l'expedient de partió, durant el termini d'UN MES, a fi que qualsevol interessat pugui comparèixer en aquest, examinar els planols de delimitació provisional del domini públic i de les servituds i formular les al·legacions que consideri oportunes.

Es fa pública, igualment, la suspensió d'atorgament de concessions i autoritzacions en el domini públic marítim-terrestre i en la seva zona de servitud de protecció, fins a la resolució de l'expedient de partió, que portarà implícita l'aixecament d'aquesta suspensió.

L'expedient de partió que inclou els planols amb la delimitació provisional, estarà a la disposició dels interessats en la Subdirecció General de Domini Públic Marítim-Terrestre de la Direcció General de la Costa i la Mar (Plaza San Juan de la Crez, 10 -28071-Madrid), sol·licitant cita prèvia al correu Bzn-sgdpmt@miteco.es i una còpia de l'expedient podrà ser examinada en les dependències de la Demarcació de Costes a Illes Balears, situada al carrer Felicià Fuster, núm. 7, Edifici de l'Administració Perifèrica, prèvia sol·licitud de cita al correu  Bzn-dcbaleares@miteco.es Els planols amb la delimitació proposada també podran ser consultats, a l'Ajuntament de Soller i en https://www.miteco.gob.es/es/costas/participacion-publica/07-des-raco-des-cingle.aspx.

 

Palma, document signat electrònicament (3 d'agost de 2021)

 

La cap de la Demarcació de Costes en Illes Balears ​​​​​​​Almudena Domínguez Garcés