Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 345533
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual s’incrementa el crèdit que preveu la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 18 de desembre de 2019, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment d’avançament de despesa, ajudes de minimis per al manteniment del paisatge agrari de les Illes Balears de l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 31 de desembre del 2019 es va publicar al BOIB núm. 175 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 18 de desembre de 2019, per la qual es convoquen, mitjançant el procediment d'avançament de despesa, ajudes de minimis per al manteniment del paisatge agrari de les Illes Balears de l'any 2019.

Amb aquesta línia d'ajuts es pretenen compensar les despeses més grans que suposa el maneig d'explotacions diversificades i reconèixer la tasca agroecosistèmica beneficiosa que realitzen.

D'acord amb el que estableix l'apartat segon de la resolució esmentada, aquesta línia destina al seu finançament un import màxim de dos milions sis-cents mil euros (2.600.000,00 €), amb la possibilitat d'ampliar la dotació de la partida pressupostària.

Vist tot això, atès que aquesta línia d'ajudes està en procés de tramitació i que la demanda d'aquestes ajudes per al manteniment del paisatge agrari s'ha incrementat respecte del que es preveia inicialment i atesa la disponibilitat pressupostària, s'estima convenient incrementar la quantia destinada a aquesta convocatòria.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

1. Incrementar cinc-cents setanta mil cent setanta euros amb vuitanta-sis cèntims (570.170,86 €), el crèdit destinat a la convocatòria d'ajudes de minimis per al manteniment del paisatge agrari de les Illes Balears, aprovada per la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 18 de desembre de 2019 i publicada al BOIB núm. 175, de 31 de desembre del 2019.

2. El crèdit final que es destina a la convocatòria és de tres milions cent setanta mil cent setanta euros amb vuitanta-sis cèntims (3.170.170,86 €), amb la distribució anual següent:

Any 2020: 2.600.000,00 €

Any 2021: 570.170,86 €

3. Aquestes ajudes les finança la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb fons de l'impost de turisme sostenible.

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 3 d'agost de 2021

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño