Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 240664
Correcció d'errors del Decret de 28 de maig de 2021, pel qual s'aprova la convocatòria i les bases del procés selectiu per a constituir una borsa de treball de Tècnics de Medi Ambient (subgrup A2), personal funcionari interí, de l'Ajuntament de Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia de data 11 de juny de 2021 s'ha adoptat el següent acord:

"[...] PRIMER. Rectificar la convocatòria i les bases del procés selectiu per a constituir una borsa de treball de Tècnics de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, aprovades per Decret de 28 de maig de 2021, i publicades al BOIB núm. 74, de 5 de juny de 2021, en els termes que s'expressen a continuació:

Única. Es modifica la lletra c) de la base 4a, referida als requisits de les persones aspirants, en el següent sentit:

On diu:

"Estar en possessió de títol de llicenciat o grau en Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria forestal i de medi natural, Enginyeria agrícola, Enginyeria agrònoma o Geografia, o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies. En el cas de titulacions expedides a l'estranger, cal aportar la corresponent documentació que acrediti la seva homologació oficial. "

Ha de dir:

"Estar en possessió de títol de llicenciat o grau en Ciències Ambientals, Biologia, Enginyeria forestal i de medi natural, Enginyeria agrícola, Enginyeria agrònoma o Geografia, Enginyeria de Forests o equivalents, o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies. En el cas de titulacions expedides a l'estranger, cal aportar la corresponent documentació que acrediti la seva homologació oficial. "

SEGON. Declarar que es manté inalterable la resta de les Bases del procés selectiu en tots els seus termes.

TERCER. Publicar la rectificació en el BOIB i en el Tauler digital d'anuncis del web municipal. [...] "

 

Santa Eulària des Riu, 11 de juny de 2021

L'alcaldessa María del Carmen Ferrer Torres