Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 239101
Aprovació inicial del Projecte de Reparcel·lació de la Unitat d'Actuació UA/PG-03 de Peguera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de Calvià, en la sessió celebrada el 07/06/2020, va adoptar el següent acord:

“1r. Aprovar inicialment el projecte de reparcel·lació de la unitat d'actuació UA/PG-03, redactat per Sr. Pablo Martín del Barrio (Enginyer de Camins) i Sr. José María Escudero Tella (Advocat), presentat per la Junta de Compensació de la citada unitat d'actuació en data 18/02/2021 -rge 3780- i documentació complementària aportada el 28/04/2021 -rge 11101-.

2n. Sotmetre el projecte de reparcel·lació a informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant edicte que haurà de publicar-se en el B.O.I.B i en la direcció o en el punt d'accés corresponent, on s'inserirà així mateix el seu contingut íntegre per a facilitar la seva consulta telemàtica (article 79 de la LUIB i article 213.5 del Reglament de la LOUS).

3r. Citar personalment a les persones interessades en l'expedient dins del termini d'un mes previst per al tràmit d'informació pública.

4t.Assenyalar que, de conformitat amb el que es disposa en l'Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per a la tramitació i redacció d'instruments d'ordenació, gestió urbanística i avaluacions ambientals, el promotor haurà d'ingressar la taxa pel tràmit d'aprovació inicial del projecte reparcel·lació, l'import del qual ascendeix a 11.681€ (epígraf 11 de la Tarifa núm. 1).

5è. D'acord amb el que es preveu en la fitxa de la unitat d'actuació UA/PG-03, les parcel·les estaran dotades de tots els serveis urbanístics propis de la condició de solar, prèvia o simultàniament a ser edificats. A més, els propietaris de sòl inclosos en la UA cediran els sòls destinats EL-P, F i vials una vegada urbanitzats”.

 

Calvià, 10 de juny de 2021

El tinent de batle delegat d'Urbanisme

Comerç i Activitats.

( per delegació de Batlia de 17 de juny de 2019)

Marc López Expósito