Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 6638
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Baleares de 28 de juny de 2019 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió pel procediment de concurs del lloc de treball de cap de personal subaltern depenent del Servei de Logística de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 28 de març de 2019 publica as l BOIB núm. 40 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de març de 2019 per la qual es convoca la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de personal subaltern depenent del Servei de Logística de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. El dia 6 de juny de 2019 es publica al web del Servei de Salut de les Illes Balears l'Acord de 28 de maig de 2019 de la Comissió de Selecció de la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, depenent del Servei de logística de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, pel qual es resol provisionalment el concurs esmentat.

3. Un cop transcorregut el termini de quinze dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'Acord esmentat en el punt anterior per presentar al·legacions, se n'hi ha presentat les següents:

  • Manuel García Pozo, DNI: ****3879P
    • Serveis prestats: sol·licita que es revisi la puntuació obtinguda pel temps treballat com a personal laboral a l'Hospital Son Llàtzer, per haver estat puntuat únicament amb 0,10. Es revisa la puntuació i s'informa que la puntuació obtinguda s'ajusta al barem establert en la resolució de la convocatòria.
    • Formació: sol·licita que es revisi la puntuació dels certificats de formació aportats en considerar-la insuficient en relació amb els mèrits aportats. Es revisa la puntuació de cada certificat, i es ratifica que els no puntuats no estan inclosos en les àrees temàtiques ni estan relacionats directament amb el contingut del lloc al qual s'opta.
    • Puntuació total: sol·licita que es revisi la puntuació total perquè considera equivocada la suma dels serveis de prestats i la formació. Es revisa la puntuació i es corregeix la puntuació final obtinguda: finalment és de 37,45.
  • Jesús Úbeda López, DNI: ****668K
    • Incompliment de requisits: sol·licita que es revisi el seu incompliment del punt 1 de la convocatòria pel qual ha quedat exclòs; considera que es troba com a treballador en actiu amb reserva de plaça. Es revisa la seva situació i la comissió de selecció entén que el treballador es troba en excedència per prestar serveis en el sector públic d'una altra categoria diferent a la de la convocatòria i que, per tant, no es troba en actiu de la categoria de zelador; d'altra banda, la reserva de plaça està sempre supeditada a l'existència d'una vacant en el moment de la sol·licitud.

Vist tot això, la Comissió de Selecció acorda atorgar la puntuació següent a les persones candidates:

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

****2198Q

RAMIREZ JUAN, MANUEL

41,33

****2250C

PELÁEZ FERNÁNDEZ, Mª DEL PILAR

50,40

****3879P

GARCIA POZO, MANUEL

37,45

****3815D

ROMÁN GALAFATE, DOLORES

62,80

 

El desglossament de la puntuació per persona candidata és el que s'indica a continuació:

DNI

NOM

SERV. PREST.

FORM.

CAT.

TOTAL

****2198Q

RAMIREZ JUAN, MANUEL

32,67

8,66

0

41,33

****2250C

PELÁEZ FERNÁNDEZ, Mª DEL PILAR

44,70

5,85

0

50,55

****3879P

GARCIA POZO, MANUEL

33,85

3,6

0

37,45

****3815D

ROMÁN GALAFATE, DOLORES

56,57

6,23

0

62,80

 

Així mateix, la Comissió acorda:

  1. Elevar a l'òrgan competent la resolució definitiva del concurs i proposar la candidata amb la puntuació més alta, Dolores Román Galafate, per a l'adjudicació del lloc de treball de cap de personal subaltern (sanitari) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.
  2. En cas de renúncia de la candidata de puntuació més alta, després d'haver-se convocat la resolució final, se seleccionarà la següent persona candidata per ordre de prelació.

4. Amb data 18 de juny de 2019, la senyora Dolores Román Galafate renuncia a participar al procés. 

5. Finalitzada la tramitació del procediment, es resol amb caràcter definitiu el concurs.

 Fonaments de dret

1. Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 (BOIB núm. 75, de 21 de maig).

2. Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 (BOIB núm . 11, de 22 de gener).

3. Resolució de 23 de maig de 2011 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, mitjançant la qual es dicten instruccions per a l'aplicació de l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directiu del personal estatutari de gestió i serveis (BOIB núm. 87, d'11 de juny).

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Donar conformitat a la proposta de la Comissió de Selecció de la convocatòria en tots els punts.

2. Adjudicar, pel procediment de concurs, el lloc de feina de cap del personal subaltern sanitari de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Son Llàtzer a la senyora María del Pilar Peláez Fernández, amb DNI núm.  ****2250C.

3. Publicar aquesta resolució al web de la Gerència de l'Hospital Son Llàtzer, al web del Servei de Salut i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que el dicta, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la data en què s'hagi rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la data en què s'hagi rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

  

Palma, 28 de juny de 2019

  

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 10, de 21/01/2016)