Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 6534
Resolució del director gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública d’1 de juliol de 2019 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PO 198/2019 interposat contra l’Acord del Tribunal Qualificador de 3 d’octubre pel qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives del cos subaltern i contra l’Acord del Tribunal Qualificador de 16 d’octubre de 2018 pel qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos subaltern de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. S'ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la Resolució de 7 de març de 2018 per la qual es resolen els recursos d'alçada interposats contra l'Acord del Tribunal Qualificador de 3 d'octubre de 2018 que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives del cos subaltern i contra l'Acord del Tribunal Qualificador de 16 d'octubre de 2018 que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos subaltern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Mitjançant un ofici del lletrat de l'Administració de Justícia de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears s'ha ordenat la tramesa de l'expedient impugnat i la citació de les persones interessades perquè puguin personar-se com a demandades davant l'òrgan judicial.

Fonaments de dret

Els articles 48 a 50 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa en relació amb l'article 40 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Trametre una còpia de l'expedient administratiu referit a l'acte impugnat a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta resolució a les persones interessades, que es poden veure afectades per la sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu interposat que segueix el PO 198/2019, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de nou dies a partir que s'hagi notificat o publicat aquesta resolució.

3. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 1 de juliol de 2019

El director gerent de l'EBAP

Jaime Tovar Jover