Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 14619
Correcció d’errades de l’anunci de la conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca relatiu a la informació pública del tràmit de competència sobre la concessió d’aigües depurades de l’EDAR de Maó-Es Castell. Exp. 2732/2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que s’han advertit errades en l’anunci de la conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, relatiu a la informació pública del tràmit de competència sobre la concessió d’aigües depurades de l’EDAR de Maó-Es Castell. Exp. 2732/2017, i de conformitat amb l’article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, se’n publica la correcció següent:

Allà on diu:

“Informació pública del tràmit de competència sobre la concessió d’aigües depurades de l’EDAR de Maó-Es Castell. Exp. 2732/2017

Peticionari: Gas y Electricidad Generación SAU

Destinació de l’aprofitament: Refrigeració de la central tèrmica de Maó

Volum màxim anual: 70.000 m3 /any 

Corrent d’on s’han de derivar les aigües: aigües depurades de l’EDAR de Maó-Es Castell

Terme municipal on radica la presa: Maó

D’acord amb el que es disposa a l’article 105.1 del Reglament de Domini Públic Hidràulic, d’11 d’abril de 1986, s’obri un termini d’un mes, a comptar des de l’endemà d’haver-se publicat aquest anunci al BOIB. Durant aquest termini, el peticionari haurà de presentar a les oficines d’aquesta Direcció General, situades al C/ Gremi Corredor, 10 2n de Palma, la petició concreta juntament amb els documents tècnics corresponents, degudament precintats.

S’admetran també en aquestes oficines, i durant el mateix termini assenyalat, altres peticions que tinguin el mateix objecte que aquesta o que hi siguin incompatibles.

Es denegarà la tramitació posterior de tota petició presentada que suposi una utilització de cabdal superior al doble del que figuri a la petició inicial, sense perjudici que el peticionari que pretengui sol·licitar un cabdal superior al límit fixat pugui acollir-se a la tramitació assenyalada a l’apartat 3 de l’article 105 esmentat.

El desprecintat dels documents tècnics presentats a que es refereix l’article 107 del Reglament abans esmentat, es verificarà a les 13 hores del sisè dia següent al de la finalització del termini d’un mes fixat per presentar peticions, acte al qual podran assistir tots els peticionaris interessats, del resultat del qual s’estendrà acta, d’acord amb el que prescriu l’article esmentat, que serà signada pels presents”

Ha de dir:

“Informació pública del tràmit de competència sobre la concessió d’aigües depurades de l’EDAR de Maó-Es Castell. Exp. 2732/2017

Peticionari: Gas y Electricidad Generación SAU

Destinació de l'aprofitament: Central tèrmica de Maó

Volum màxim anual: 95.000 m3/any

Corrent d'on  s'han de derivar les aigües: aigües depurades de I'EDAR de Maó-Es Castell

Terme municipal on radica la presa: Es Castell

D'acord amb el que es disposa a l’article 105.1 del Reglament de Domini Públic Hidràulic, d ' 11 d'abril de 1986, s'obri un termini d'un mes, a comptar des de I'endemà d'haver-se publicat aquest anunci al BOIB. Durant aquest termini, el peticionari haurà de presentar a les oficines d'aquesta Direcció General, situades al C/ Gremi Corredor, 10 2n de Palma, la petició concreta juntament amb els documents tècnics corresponents, degudament precintats.

S'admetran també en aquestes oficines, i durant el mateix termini assenyalat, altres peticions que tinguin el mateix objecte que aquesta o que hi siguin incompatibles.

Es denegarà la tramitació posterior de tota petició presentada que suposi una utilització de cabdal superior al doble del que figuri a la petició inicial, sense perjudici que el peticionari que pretengui sol·licitar un cabdal superior al límit fixat pugui acollir-se a la tramitació assenyalada a l'apartat 3 de l'article 105 esmentat.

El desprecintat dels documents tècnics presentats a que es refereix l'article 107 del Reglament abans esmentat, es verificarà a les 13 hores del sisè dia següent al de la finalització del termini d'un mes fixat per presentar peticions, acte al qual podran assistir tots els peticionaris interessats, del resultat del qual s'estendrà acta, d'acord amb el que prescriu l'article esmentat, que serà signada pels presents”

    

Palma, 22 de desembre de 2017

La directora general de Recursos Hídrics
Joana M. Garau Muntaner”