Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 14536
Decret del president pel qual es deleguen les funcions de Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la titular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell Insular de Mallorca, el dia 20 de desembre de 2017, va resoldre:

«Fets

1. El dia 29 d’octubre de 2015 el secretari general va encomanar les funcions de Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), en la Sra. Isabel Moragues Marquès en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la persona titular.

2. Es considera oportú modificar la delegació de la suplència de la Secretaria Delegada de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i encomanar les funcions de Secretaria Delegada de l’IMAS en el Sr. Juan Viader Soler, cap del Servei Jurídic Administratiu de l’IMAS, en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la persona titular.

3. El secretari general ha fet la proposta de delegació.

Fonaments jurídics

1. L’article 14.1 dels Estatuts de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A del propi Institut Mallorquí d’Afers Socials.

2. Les funcions de fe pública i assessorament legal preceptiu respecte de juntes, òrgans o entitats dependents de la Corporació distintes de la Presidència, Ple o Comissió de Govern poden ser encomanades per la Corporació a funcionaris propis que no tenguin la condició d'habilitació de caràcter nacional, a proposta del titular de la Secretaria i que actuaran com a delegats d'aquest (art. 13.2 RD 1174/1987, de 18 de setembre).

Per tot això, resolc:

1. Revocar el Decret de dia 29 d’octubre de 20l5 pel qual es van delegar les funcions de Secretaria delegada de l’IMAS en la Sra. Isabel Moragues Marquès en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la persona titular.

2. Encomanar les funcions de Secretaria delegada de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la persona titular al Sr. Juan Viader Soler, cap del Servei Jurídic Administratiu de l’IMAS.

3. Notificar-ho a la Presidència de l’IMAS, a la Gerència de l’IMAS i a les persones interessades.

4. Publicar el contingut d’aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

  

Palma, 22 de desembre de 2017

Per delegació del president,
el secretari general
(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB nº. 114, de 28 de juliol de 2015)

Jeroni M. Mas Rigo