Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 14533
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d’una plaça vacant de personal estatutari de gestió i serveis de la categoria grup de gestió de funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2017)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. El dia 27 de juliol de 2017 es va publicar en el BOIB núm. 91 la resolució de 3 de juliol de 2017 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es convoca la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d’una plaça vacant de personal estatutari de gestió i serveis de la categoria grup de gestió de funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2017).

2. El dia 3 d'agost de 2017 es va publicar en el BOIB núm. 95 una correcció d'errors de la resolució de 3 de juliol de 2017 del director general del Servei de Salut de les Illes Balears esmentada en el punt anterior.

3. Una vegada finalitzat el procés selectiu, la Comissió de Selecció ha elevat, per Acord d'11 de desembre de 2017, al director gerent d’Atenció Primària de Mallorca la proposta de resolució de la convocatòria amb l’ordre de prelació definitiu, per tal de què aquest òrgan resolgui la present convocatòria mitjançant una resolució que s’ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el sentit següent:

- De la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca: 

Nom i llinatges

DNI

Prova teoricopràctica

Mèrits

Total procés selectiu

Ordre de prelació definitiu

Caterina Irene Gual Catany

43017588-K

42,5

10,98

53,48

1r

- De la resta de gerències de l'Ib-Salut de l'Àrea de Salut de Mallorca: 

Nom i llinatges

DNI

Prova teoricopràctica

Mèrits

Total procés selectiu

Ordre de prelació definitiu

Maria Antònia Amengual Covas

43000894-W

45,5

8,04

53,54

1r

 4. Ateses les anteriors consideracions, mitjançant la present resolució es resol la convocatòria per a la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d’una plaça vacant de personal estatutari de gestió i serveis de la categoria grup de gestió de funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2017).

Fonaments de dret

1. Art. 35 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, corregit pel de 2 de març de 2012.

3. Nota interna del director de Recursos Humans i de Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears de 21 de juny de 2017.

4. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de febrer de 2016 per la qual es delega la firma de la convocatòria, tramitació i resolució de la promoció interna temporal del personal estatutari fix del Servei de Salut. 

Per tot això, dicto la següent 

Resolució

1. Adjudicar la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d’una plaça vacant de personal estatutari de gestió i serveis de la categoria grup de gestió de funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 1/2017) a la senyora Caterina Irene Gual Catany, amb DNI 43017588-K.

2. Informar que la persona seleccionada en primer lloc de l’ordre de prelació definitiva disposa d’un mes, a partir del següent al de la publicació de la resolució definitiva en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per a prendre possessió de la plaça vacant adjudicada en promoció interna temporal. Si no s’hi incorporés en aquest termini, es cridarà a la persona seleccionada en segon lloc de l’ordre de prelació definitiva i així successivament. 

3. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Palma, 13 de desembre de 2017

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques,

PD El director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB 148/2015)

PD firma El director gerent d’Atenció Primària de Mallorca (Resolució de 12/02/16)

Miquel Caldentey Tous