Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 14518
Extracte de la Resolució de 22 de desembre 2017, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, mitjançant el procediment anticipat de despesa, ajudes per a la contractació d’assegurances agràries combinades a la comunitat autònoma de les Illes Balears corresponents al 39è Pla d'assegurances agràries combinades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 377429. De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Subscriptors de pòlisses d’assegurances agràries, ja siguin persones físiques o jurídiques, d’alguna de les línies d’assegurances agràries indicades a l’apartat quart de la convocatòria, i que figurin a la Base de dades per al  Control Integral d’Accés a Subvencions (CIAS) que facilitarà la Entitat estatal d’assegurances agràries (ENESA) en l’any 2018.

Segon. Finalitat:

Promoure la contractació d’assegurances agràries.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions als sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març de 2005).

Quart. Crèdit:

Mitjançant el procediment anticipat de despesa, es destina un crèdit de tres-cents mil euros (300.000,00€), i queda condicionada la convocatòria a la existència de crèdit.

Cinquè. Import:

1. En relació a les pòlisses d’assegurança corresponents al 39è Pla, l’import de l’ajuda a concedir pel FOGAIBA serà del 32,5 % del rebut de la prima comercial base neta de l'assegurança, una vegada deduïdes les bonificacions i descomptes establertes en la contractació de l’assegurança i sense tenir en compte els recàrrecs ni les despeses que s’apliquin per les entitats asseguradores.

L'import total de l'ajuda concedida juntament amb l’ajuda que, per a la mateixa finalitat, atorgui el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a través d'ENESA, no pot superar el 65 % del rebut de la prima, sense tenir en compte els recàrrecs de contractació, en les assegurances agrícoles i ramaderes tipus de capital vida, ni pot superar el 65% de la prima per explotació, sense tenir en compte el recàrrec de contractació, en les assegurances de retirada i destrucció d’animals i en la garantia addicional RiD en assegurances de ramat.

2. En relació a les pòlisses d’assegurança corresponents a Plans anteriors, l’import de l’ajuda a concedir pel FOGAIBA serà el percentatge fixat en el Pla respectiu.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de subscripció de les pòlisses establert en la normativa vigent. 

Palma, 22 de desembre de 2017

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas