Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 14498
Resolució del director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears de 18 de desembre de 2017 per la qual es publica la relació de persones habilitades per exercir les funcions d’assessorament i d’avaluació en els procediments de reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o vies no formals de formació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, de reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral, determina en l’apartat f de l’article 22.1 que les administracions competents han d’habilitar els assessors i els avaluadors que han de dur a terme aquest procediment i mantenir-ne el registre.

L’article 25 d’aquest Reial decret estableix que, per obtenir l’habilitació, les persones que hagin d’exercir les funcions d’assessorament i/o d’avaluació han de complir uns determinats requisits d’experiència en els perfils professionals que pertoquin en cada cas i que han de superar un curs de formació específica.

El Decret 55/2011, de 20 de maig, regulador de l’estructura organitzativa del procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per l’experiència laboral o vies no formals de formació a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, especifica en l’article 3.2 f que és funció de l’IQPIB “habilitar el personal assessor i avaluador, i mantenir-ne el registre, així com nomenar per a cada una de les convocatòries els professionals habilitats”.

Mitjançant la Resolució del director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears de 21 d’abril de 2017 (BOIB núm. 52, de 2 de maig) es convoca el curs de formació específica per obtenir l’habilitació d’assessors i avaluadors en procediments de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral i aprenentatges no formals, regulats pel Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol. Aquest curs compleix el que determina l’article 25 del Reial decret 1224/2009 i els continguts s’atenen al que estableixen els annexos IV i V d’aquest Reial decret.

El director de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears estima convenient publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de les persones que reuneixen les condicions per obtenir l’habilitació com a assessors i avaluadors en els procediments d’acreditació per al reconeixement de les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o vies no formals de formació i, per tant, per ser incorporats com a tals en el registre esmentat en l’article 22.1 f del Reial decret 1224/2009, del Ministeri de la Presidència. Aquesta publicació es fa per tal d’afavorir que la ciutadania tengui constància de les persones que han resultat habilitades.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de persones que reuneixen les condicions per obtenir l’habilitació com a assessors i avaluadors, d’acord amb el seu perfil professional, en els procediments d’acreditació per al reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, i incorporats com a tals en el registre esmentat en l’article 22.1 f del Reial decret 1224/2009. Aquesta relació figura com a annex d’aquesta Resolució.

Segon

Informar que aquestes habilitacions són vàlides en les convocatòries del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals que duguin a terme tant l’Administració general de l’Estat com les comunitats autònomes.

 

Palma, 18 de desembre de 2017

El director

Joan Antoni Sancho Castañer

 

ANNEX
Relació de persones que han superat el curs específic i s’habiliten com a assessors i avaluadors, d’acord amb el seu perfil professional, dels procediments d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació i s’incorporen com a tals al registre esmentat en l’article 22.1 f del Reial decret 1224/2009

Llinatges i Nom

Qualificació

Alemany Colomar, Inmaculada

Apta

Amengual Aloy, Antonio

Apte

Antelo Mariño, Maria

Apta

Ballester Moragues, Neus

Apta

Barceló Molina, Pedro

Apte

Barros Rodríguez, Maria

Apta

Cabello García, Àngels

Apta

Coll Pujol, María Belén

Apta

Crespí Company, Martín

Apte

Fernández de Quincoces Ruíz de Eguilaz, Inmaculada

Apta

Fullana Rosselló, Jaume

Apte

García Bennasar, Mateu

Apte

García Cepillo, María Luisa

Apta

Guijarro Guillén, Dolores

Apta

Homs Mestres, José

Apte

López Serret, Eva

Apta

Maroto Espinosa, M. Francisca

Apta

Martín Martín, Beatriz

Apta

Moragues Sans, Maria del Pilar

Apta

Olmos Fontestad, Guillem

Apte

Ortiz San Leandro, Carlos

Apte

Peñalver Payo, Miguel

Apte

Pérez Blasco, María del Carmen

Apta

Picón Sarciada, Pablo

Apte

Picornell Bennaser, Juan Matias

Apte

Pizà Darder, Bartomeu

Apte

Platel Vives, José Manuel

Apte

Pol Tortella, Maria Catalina

Apta

Priego Martínez, Laura

Apta

Ripoll Servera, Jaume

Apte

Sampol de Palos Galmes, Joan

Apte

Sánchez Gómez, María Belén

Apta

Sola Martín, Antonio

Apte

Trián Navarro, Adolfo

Apte

Vives Jusgen, Sandra

Apta