Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 14439
Aprovació de l'Oferta d'ocupació pública d'aquest Ajuntament per a l'any 2017. Exp. 3454-17

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Acord del Ple de data 1/12/2016 es va aprovar, juntament amb el Pressupost Municipal, la Plantilla i la Relació de llocs de treball d'aquest Ajuntament per a l'any 2017, que varen ser publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Illes Balears núm. 66, de 30 de maig de 2017.

A l'esmentada Plantilla i corresponent Relació de llocs de treball figuren com a vacants ocupades ininterrompudament de forma interina o temporal des d'una data anterior a l'1 de gener de 2005, i estan dotades pressupostàriament.

Conforme disposa l'article 19.1.6 de la Llei 3/2017, de 27 de juny, de pressuposts generals de l'Estat: “A més del previst en els paràgrafs anteriors, les administracions públiques podran disposar en els exercicis 2017 a 2019 d'una taxa addicional per a l'estabilització d'ocupació temporal d'aquelles places que, en els termes previstos en la disposició transitòria quarta del text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, estiguin dotades pressupostàriament i, des d'una data anterior a l'1 de gener de 2005, hagin vingut estant ocupades ininterrompudament de forma temporal. A aquestes convocatòries els serà aplicable el previst a l'apartat tercer de la citada disposició transitòria”.

I es continua citant l'article 19.1.6 de la Llei 3/2017, de 27 de juny, de pressuposts generals de l'Estat, segons el qual:

Les Administracions i sectors assenyalats en les lletres A), B), G), O) (SERVEIS SOCIALS) i P) Policia Local, regulats a l'apartat Un.2 anterior, el personal docent i investigador comprès en la lletra J) de l'apartat Un.2 anterior, així com el personal que presti serveis en matèria de gestió tributària i recaptació i d'inspecció i sanció de serveis i activitats (...) podran disposar d'una taxa addicional per a estabilització d'ocupació temporal que inclourà fins al 90 per cent de les places que, estant dotades pressupostàriament, hagin estat ocupades de forma temporal i ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2016.”.

Vists els informes emesos per la Secretaria i la Intervenció d'aquesta Corporació.

Conforme disposen els articles 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; i l'article 70 del Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Una vegada examinada la documentació que l'acompanya, vist l'informe de Secretaria, i de conformitat amb allò establert a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local,

RESOLC

PRIMER. Aprovar l'Oferta d'ocupació pública d'aquest Ajuntament per a l'any 2017, que conté els següents llocs de treball:

PERSONAL FUNCIONARI

CORRESPONENT A LA TAXA ADDICIONAL PER A L'ESTABILITZACIÓ D'OCUPACIÓ TEMPORAL.

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Nombre de vacants: UNA. Denominació: T.A.G.

- Grup A1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació. Escala: Administració Especial. Subescala: Tècnica. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ARQUITECTE.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TREBALLADOR SOCIAL.

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nombre de vacants: UNA. Denominació: TÈCNIC D'ESPORTS.

- Grup C1 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Administrativa. Nombre de vacants: UNA. Denominació: ADMINISTRATIU/A DE CONTRACTACIÓ.

- Grup C2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració General. Subescala Auxiliar. Nombre de vacants: NOU

Denominació:

  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A SERVEIS SOCIALS
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. INFORMÀTIC
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. URBANISME
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. COMPTABILITAT
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. TURISME
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. TRIBUTS
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. TRESORERIA
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. ATENCIÓ AL CIUTADÀ
  • AUXILIAR ADMINISTRATIU/A. ATENCIÓ AL CIUTADÀ

CORRESPONENT A LA TAXA ADDICIONAL PER A ESTABILITZACIÓ AL SECTOR DE SERVEIS SOCIALS:

- Grup A2 (art. 76 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic). Classificació: Escala Administració Especial. Subescala Tècnica. Nombre de vacants: UNA Denominació: TREBALLADOR SOCIAL.

- Grup A2. Nombre de vacants: DUES. Denominació: EDUCADOR DE CARRER.

SEGON. Publicar-la al tauler d'anuncis de la Corporació i al Butlletí Oficial de la Província de les Illes Balears (BOIB).

Capdepera, 19 de desembre de 2017

El Batle,
Rafel Fernández Mallol