Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 8724
Resolució de la consellera de Presidència per la qual es desisteix del procediment d’adjudicació de l’expedient per contractar la realització d’una campanya publicitària per al foment de l’ús del català i s’ordena la modificació dels plecs, la conservació d’actuacions i l’inici d’un nou procediment d’adjudicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per la Resolució de data 8 de juliol de 2016 i a instàncies del director general de Comunicació, la consellera de Presidència ordenà l’inici d’un expedient per contractar la realització d’una campanya publicitària per al foment de l’ús del català, per un pressupost màxim de licitació de 72.600 euros i amb els lots següents:

a) Lot 1. Creativitat, realització d’originals, adaptacions i el disseny i impressió de cartelleria per un pressupost de licitació de 12.000 euros i una despesa màxima de 14.520 euros.

b) Lot 2. Difusió amb un pressupost de 52.000 euros i una despesa màxima de 62.920 euros.

2. En data 19 de juliol l’òrgan de contractació va dictar una Resolució per la qual acordà aprovar l’expedient i els plecs, autoritzà una despesa de 14.520 euros per al lot 1  (“Creativitat”) i de 62.920 euros per al lot número 2 (“Difusió”) i acordà l’obertura del procediment d’adjudicació per procediment obert.

3. El dia 21 de juliol de 2016 es va publicar en el BOIB núm. 92 l’anunci de licitació del servei per a la realització d’una campanya publicitària per al foment de l’ús del català.

4. En el termini de presentació d’ofertes i com a conseqüència d’una consulta efectuada per un licitador s’ha advertit una errada al plec de clàusules administratives particulars, concretament a l’apartat “Millores” del lot 2 hi ha una manca de concordança entre l’establert als apartats següents:

Apartat “A.2. LOTE. Difusión

Criterio 2. Mejoras: 10  puntos

2.1. Anuncio en medio comunicación especializado: 4 puntos

2.2. Emisión de cuñas: 6 puntos

I l’apartat “B.2.2. Criterio 2. Mejoras. 10 puntos

“1. Se otorgará 1 punto por cada 5.000 impresiones/medio digital, en medios digitales de información general en lengua catalana en el ámbito de les Illes Balears, hasta un máximo de 5 puntos. Para obtener puntuación, la publicación del anuncio debe realizarse durante la difusión de la campaña.

2. Se otorgará 1 punto por anuncio de tamaño ¼ de página/publicación en lengua catalana hasta un máximo de 5 puntos, en publicaciones escritas de ámbito municipal o comarcal del ámbito de las Illes Balears. Para obtener puntuación, la publicación del anuncio debe realizarse durante el periodo de difusión de la campaña. Solamente computará un anuncio por publicación.”

Fonaments de dret

1. L’article 155.4 del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic, estableix que el desistiment del procediment haurà d'estar fundat en una infracció no esmenable de les normes de preparació del contracte o de les reguladores del procediment d'adjudicació, havent de justificar-se en l'expedient la concurrència de la causa. El desistiment no impedirà la iniciació immediata d'un nou procediment de licitació.

 

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència que dicti una resolució en els termes següents:

1. Desistir del procediment d’adjudicació del contracte d’una campanya publicitària per al foment de l’ús del català.

2. Conservar totes les actuacions anteriors a la resolució de 19 de juliol de 2016 d’aprovació de l’expedient.

3. Ordenar la modificació del plec de clàusules administratives particulars pel que fa a l’apartat “A.2. LOTE. Difusión”, “Criterio 2. Mejoras” i l’apartat “B.2.2. Criterio 2. Mejoras”.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant.

 

Palma, 27 de juliol de 2016

El cap de servei de Contractació i subvencions

Ferando Jara Zozaya

Conforme amb la proposta. En dict resolució.

La secretària general

Teresa Suárez Genovard

Competència delegada per la Resolució del

conseller de Presidència de data 8 de juliol de 2015

(BOIB núm. 103, de 10 de juliol)