Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 8700
Baixa d'ofici al Padró d'Habitants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Per el coneixement dels interessats, es fa públic la resolució de batlia de data 25 de Juliol que diu:

 “Atès que el Consell d'Empadronament, a la reunió de dia 27 de juny de 2008, va informar favorablement la proposta efectuada per ampliar la realització de comprovacions periòdiques per tal de verificar la residència efectiva en el municipi en el què figuren inscrits a aquells ciutadans estrangers que no estan obligats a renovar la seva inscripció al Padró d'Habitants cada dos anys.

Atès que s’ha rebut a aquest Ajuntament, per part de l’INE la relació de persones, referent a  la incidència 141, 142 i 143, sobre la necessitat de comprovar la residència d’aquests ciutadans comunitaris.

Atès que un cop intentada la notificació a les persones que a continuació es relacionen perquè manifestin si continuen residint a aquest municipi, aquesta no s'ha pogut dur a terme.

Atesa la Resolució de dia 9 d’abril de 1997, de la Subsecretaria del Ministeri de la Presidència, per la que es disposa la publicació de la Resolució d’1 d’abril de la Presidenta de l’INE i del Director General de Cooperació Territorial, per la que es dicten les instruccions tècniques als ajuntaments sobre la gestió i revisió del Padró municipal.

Fent ús de les facultats que m’han estat conferides, RESOLC:

1. Proposar la baixa per inclusió indeguda de la inscripció del Padró d’Habitants d’aquest Ajuntament i, en conseqüència acordar la baixa en base a que no han presentat la corresponent sol·licitud de confirmació de la inscripció padronal per estrangers en temps i forma, de les següents persones:

Nom

DNI/NIE/PASS

PATRICK DOHERTY

PB0373375

 2. Es concedeix un termini d'audiència de quinze dies, comptats des del dia següent de la publicació del present anunci al BOIB, per tal que els interessats/des puguin personar-se a les oficines municipals on podran, si s'escau, confirmar la residència o manifestar, al·legar i presentar els documents i/o justificacions que creguin pertinents. Transcorregut el dit termini sense que els anomenats hagin efectuat/da la confirmació de residència, se'ls donarà de baixa al Padró d'Habitants per inclusió indeguda enviant aquesta informació a l’Institut Nacional d’Estadística mitjançant els fitxers mensuals d’intercanvi.”

   

Búger, 25 de Juliol de 2016

LA BATLESSA
Catalina Siquier Capó