Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 8696
Aprovació padró de clavegueram maig 2016, corresponent a la urbanització de Son Xoriguer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de 13.07.16, va aprovar el padró del mes de MAIG de 2016, de servei de clavegue­ram de la Urbanització Son Xoriguer, per import d'11.593,60€.

L'esmentat Padró romandrà exposat al públic en el Depar­tament de Rendes i Exaccions de l'Ajuntament, durant el ter­mini d'un mes a comptar des del següent al de la present publicació. Durant l'esmentat període, els interessats podran interposar, contra el referit Padró, recurs de reposició davant l'Alcaldia d'aquest Ajuntament.

Així mateix, podran utilitzar qualsevol altre mitjà de defensa que estimi convenient, pels seus interessos.

Pel present i d'acord amb el disposat en l'article 88 del Reglament General de Recaptació, poso en coneixement l'obertu­ra del període voluntari de cobrament del Padró anteriorment esmentat que comprendrà del dia del dia 01.08.16 al 01.10.16.

Passat l'esmentat període s'incoarà la via de constrenyi­ment, amb la qual, els deutors hauran d'abonar l'import de la quota més el 20% de recàrrec i els interessos de demora corresponent.

El pagament podrà efectuar-se durant tots els dies labo­rals, excepte els dissabtes, de les 9 hores a les 14 hores a l'Oficina de l'empresa.

Podrà utilitzar-se qualsevol dels mitjans de pagament establerts legalment.

 

Ciutadella de Menorca, 26 de juliol de 2016.

 

L'Alcaldessa,

Joana Gomila LLuch