Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FORNALUTX

Núm. 8670
Modificació Ordenançes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Fornalutx, a la sessió de 20 de juliol de 2016, va acordar el següent:

  • Aprovar provisionalment la modificació de l’Ordenança fiscal núm. 25, reguladora de la taxa per utilització de la Sala Magna de l’Ajuntament amb finalitat de realitzar cerimònies de matrimoni.
  •  Aprovar provisionalment l’Ordenança fiscal núm. 32, reguladora del sistema especial de pagament fraccionat de tributs de l’Ajuntament de Fornalutx.
  • Aprovar provisionalment l’Ordenança fiscal núm. 33, reguladora del preu públic per la utilització del recinte municipal de Sa Rutlana per a festes infantils.

En compliment de l’article 49.b de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local; , de l’article 102.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; i de l’article 17 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, es sotmeten exposició pública per termini de trenta dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci, perquè els interessats puguin examinar els expedients i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

 

Fornalutx, 26 de juliol de 2016

El Batle
Antonio Aguiló Amengual