Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 8643
Anunci aprovació inicial del canvi en la forma de gestió dels serveis publics encomenats a Llemsa i dissolució de la referida societat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Edicte de l'Ajuntament de Llucmajor d'exposició pública de l'aprovació inicial del canvi en la forma de gestió dels serveis públics encomanats a la Societat mercantil de titularitat pública Llucmajor Empresa Municipal de Serveis S.A.U, així com la dissolució de la referida societat mitjançant la cessió global de tots els seus actius i passius a favor del seu soci únic, l' Excm. Ajuntament de Llucmajor.

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària duita a terme el 8 de juliol de 2016, va adoptar, per unanimitat, el següent acord:

“PRIMER.- Dissoldre la societat mercantil de capital íntegrament municipal denominada Llucmajor Empresa Municipal de Serveis S.A.U., mitjançant la cessió global de tots els seus actius i passius a favor del seu soci únic, l'Ajuntament de Llucmajor, pels motius abans transcrits i que es tenen per reproduïts aquí amb caràcter general.

SEGON.- Aprovar inicialment el canvi en la forma de gestió dels serveis públics encomanats a la societat mercantil local que es dissol, que gestionarà directament.

TERCER.- Sotmetre l'expedient a exposició pública durant un mes a partir de la publicació del corresponent anunci en el BOIB.”

A l'efecte de que puguin presentar-se les al·legacions i observacions que s'estimin oportunes, l'expedient complet està a disposició en les dependències Municipals de l'Ajuntament de Llucmajor, situades en Plaza Espanya, 12 de Llucmajor.

Transcorregut el període d'exposició pública i resoltes les al·legacions, en el cas que n’hi hagi, s'elevarà novament a l'Ajuntament Ple per a la seva aprovació definitiva. De no presentar-se al·legacions, l'aprovació provisional del canvi en la forma de gestió dels serveis públics encomanats a la societat mercantil local que es dissol, s'elevarà automàticament a definitiva.

 

Llucmajor, 25 de juliol de 2016

El Batle

Jaume Tomàs Oliver