Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 230034
Correcció d'error en les bases de la Convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera una plaça vacant de la categoria de Policia Local de l'Ajuntament des Castell mitjançant el procediment ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en data 12 d'abril de 2024 va adoptar el següent acord:

PRIMER: Modificar la base setena apartat "prova d'aptitud psicològica i de personalitat" de la convocatòria per cobrir una plaça de policia local de l'Ajuntament des Castell, conforme al següent i literal contingut:

"Aquesta prova consisteix en l'exploració psicotècnica per acreditar nivells mínims d'aptituds intel·lectuals i també en l'exploració de la personalitat i les actituds de les persones aspirants amb la finalitat de determinar el conjunt de competències corresponents a les funcions de la categoria de policia, i descartar l'existència de símptomes o indicadors compatibles amb alteracions psicopatològiques i/o de la personalitat. La prova ,efectuada per un o diversos professionals de la psicologia que actuaran com a assessors del tribunal, haurà de constar de dues parts:

a) La primera consisteix a respondre un o diversos tests d'aptitud intel·lectual. Es podrà fer, si escau, en una entrevista personal per tal de completar l'estudi. El resultat serà d'apte o no apte. Quedaran eliminades les persones aspirants que no obtenguin una valoració d'apte.

b) La segona consisteix a respondre la prova o les proves per avaluar el conjunt de competències corresponents segons les funcions de cada categoria i que poden consistir en un o diversos tests i, si escau, en una entrevista personal per tal de completar l'estudi. La seva valoració és apte o no apte. Quedaran eliminats els aspirants que no obtenguin la valoració d'apte.

En tot cas, les proves i els instruments utilitzats per a l'avaluació han de comptar amb els requisits tècnics de fiabilitat i validesa propis de psicometria. Així mateix, els qüestionaris de personalitat han de disposar d'escales de desitjabilitat social i/o sinceritat que l'avaluador haurà de considerar.

SEGON: Publicar aquesta modificació en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament. (www.aj-escastell.org)

 

Es Castell, en la data de la signatura electrònica (12 d'abril de 2024)

El batle José Luis Camps Pons