Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 228909
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d’administració general i especial dels subgrups A1 i A2 derivada de l’oferta d’ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l’Agència de Defensa del Territori per a l’any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 27 d'octubre de 2022, es va aprovar la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2 i grup B derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 21 de febrer de 2023, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es varen nomenar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2 i grup B derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019  (BOIB núm. 24 de 23 de febrer de 2023).

3. Mitjançant Resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 15 de març i de 28 de juny de 2023, dictades per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va modificar la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2 i grup B derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019 (BOIB núm. 35, de 18 de març de 2023; BOIB núm. 90, de 4 de juliol de 2023).

4. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 22 de març de 2024, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es varen nomenar els nous membres dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1 i A2 derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019  (BOIB núm. 24 de 23 de febrer de 2023).

5. El Sr. Carlos Rosselló Mena, president titular; la Sra. Elena Moll Vidal, presidenta suplent; la Sra. Patricia Moradas Mercadé, vocal titular; la Sra. Agueda Martorell Font, vocal suplent; la Sra. Agustina Adrover Barceló, vocal titular; el Sr. Ferran Ramon Ribas del Blanco, vocal suplent, i la Sra. Ana Maria Bou Martín, vocal titular, dels Tribunals Qualificadors designats pera a les places del subgrup A1 han comunicat a l'Escola Mallorquina d'Administració Pública (EMAP) del Consell de Mallorca que concorren en causa legal d'abstenció, atès que participen com a aspirants en el procés selectiu per al qual han estat designats membres del Tribunal Qualificador.

6. La Sra. Serafina Munar Gregorio, vocal suplent, i el Sr. Carlos Caimari Salaet, vocal suplent del Tribunal Qualificador designat pera a les places del subgrup A2 han comunicat a l'Escola Mallorquina d'Administració Pública (EMAP) del Consell de Mallorca que concorren en causa legal d'abstenció, atès que una té parentiu de consanguinitat de tercer grau amb un aspirant, i que l'altre participa com a aspirant en el procés selectiu per al qual han estat designats membres del Tribunal Qualificador.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Acceptar les causes d'abstenció del Sr. Carlos Rosselló Mena, president titular; la Sra. Elena Moll Vidal, presidenta suplent; la Sra. Patricia Moradas Mercadé, vocal titular; la Sra. Àgueda Martorell Font, vocal suplent; la Sra. Agustina Adrover Barceló, vocal titular; el Sr. Ferran Ramon Ribas del Blanco, vocal suplent, i la Sra. Ana Maria Bou Martín, vocal titular, dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial del subgrup A1, derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

2. Acceptar les causes d'abstenció de la Sra. Serafina Munar Gregorio, vocal suplent, i el Sr. Carlos Caimari Salaet, vocal suplent, del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració especial del subgrup A2, derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019.

3. Nomenar com a nous membres dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial del subgrup A1 la Sra. Maria Isabel Alemany Bennassar, presidenta titular (en substitució del Sr. Carlos Rosselló Mena); la Sra. Margarita Marqués Moyà, presidenta suplent (en substitució de la Sra. Elena Moll Vidal); el Sr. Antoni Massot Fortuny, vocal titular (en substitució de la Sra. Patricia Moradas Mercadé); el Sr. Joan Viader Soler, vocal suplent (en substitució de la Sra. Águeda Martorell Font); la Sra. Neus Munar Pastor, vocal titular (en substitució de la Sra. Agustina Adrover Barceló); la Sra. Maria Auxiliadora Vial Marqués, vocal suplent (en substitució del Sr. Ferran Ramon Ribas del Blanco); i el Sr. Miquel Roca Jaume, vocal titular (en substitució de la Sra. Ana Maria Bou Martín) fent-los saber que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari.

4. Nomenar com a nous membres del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial del subgrup A2 la Sra. Elena Moll Vidal, presidenta suplent (en substitució de la Sra. Serafina Munar Gregorio), i la Sra. Águeda Martorell Font, vocal suplent (en substitució del Sr. Carlos Caimari Salaet ) fent-los saber que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

6. Notificar aquesta Resolució als membres dels tribunals afectats per la modificació.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució podeu interposar recurs d'alçada davant la Comissió de Govern dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveuen els articles 66.2 i 18 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb l'article 34 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 12 d'abril de 2018, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Rafael Àngel Bosch Sans

(per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)

Palma, a data de la signatura electrònica (11 d'abril de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Àngel Bosch Sans