Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 227714
Aprovació inicial del projecte de reparcel·lació voluntària de la unitat d'actuació UA-03SC Sant Carles de Peralta, TM Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat inicialment per acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 04 d'abril de 2024, el projecte de reparcel·lació voluntària per al desenvolupament de la unitat d'actuació UA-03SC, Sant Carles de Peralta, delimitada en les Normes Subsidiàries de planejament de Santa Eulària des Riu.

De conformitat amb l'article 79.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, se sotmet a informació pública durant el termini d'un mes a comptar des de la publicació del present anunci, a l'efecte de que es formulin quantes observacions i al·legacions s'estimen convenients.

L'expedient estarà a disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament

[adreça https://santaeulariadesriu.com/es/actualidad/anuncios ]

així com en les dependències municipals del departament d'Urbanisme al carrer Mariano Riquer Wallis número 4, 3a planta, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 14.00 hores.

Queden suspeses les llicències de parcel·lació i edificació en l'àmbit de la unitat d'actuació UA-03SC, fins que sigui ferma en via administrativa la Resolució aprovatòria de la Reparcel·lació, de conformitat amb l'article 79.2 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no es pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Signat digitalment a Santa Eulària des Riu (8 d'abril de 2024)

L'alcaldessa Mª del Carme Ferrer Torres