Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 226212
Extracte de la Resolució de la secretària general d’Economia, Hisenda i Innovació, per delegació del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, per la qual s’aprova la convocatòria per a ajudes a projectes i actuacions de recerca en biodiversitat emmarcats en els plans complementaris del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica el text de l'extracte de la convocatòria de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

1. Podran obtenir la condició de beneficiaris els centres públics de recerca de les Illes Balears amb personalitat jurídica pròpia i sense ànim de lucre que s'ajustin a la següent definició:

a) Centre públic de recerca: universitats públiques, organismes públics de recerca (reconeguts en la Llei 14/2011), entitats sanitàries públiques o de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada, sense ànim de lucre, i, en general, qualsevol centre de recerca dependent de les diferents administracions públiques.

b) Les fundacions, públiques o privades, que incloguin dins les seves finalitats la recerca o el desenvolupament científic o tecnològic.

c) Les entitats sense finalitat lucrativa que incloguin entre els seus objectius la recerca o el desenvolupament científic o tecnològic.

d) Entitats públiques empresarials del sector instrumental que prestin assessorament especialitzat en matèria de recerca.

2. Els beneficiaris han de complir els requisits específics següents:

a) Han de tenir una oficina o domicili social en l'àmbit territorial de les Illes Balears.

b) Han d'estar vàlidament constituïdes de conformitat amb la normativa vigent i inscrites en el Registre corresponent; disposar de l'organització, l'estructura tècnica i la capacitat suficients i necessàries per a garantir el compliment de l'actuació objecte de subvenció.

Segon. Finalitat:

1. La finalitat d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes de recerca científica i tecnològica o actuacions de recerca emmarcades dins un projecte, en matèria de Biodiversitat. Aquestes propostes s'han de desenvolupar a centres públics i privats sense ànim de lucre de les Illes Balears (veure punt Tercer: Entitats Beneficiàries).

2. Les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, d'acord amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació, així com amb els principis d'eficàcia i eficiència de la gestió de les mateixes.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

1. Pel que fa a la durada dels projectes (i dels subprojectes que els formen) o de les actuacions ha de ser màxim de 15 mesos. El període d'execució estarà comprès entre dia 1 de gener de 2024 i dia 29 de setembre de 2025.

2. La quantia de les ajudes es determinarà en cada cas en funció del cost finançable real de l'actuació i de les disponibilitats pressupostàries.

3. Les ajudes podran finançar fins al 100 % del pressupost sol·licitat en les propostes presentades.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

(Signat electrònicament: 10 d'abril de 2024)

La secretaria general Catalina Mir Ferrer Per delegació del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació (BOIB Núm.106, de 29/07/2023)