Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 221803
Informació pública de l'aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Lloseta - modificació fitxa número 13 de treballador/a social

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per el general coneixement es fa saber que el 27 de març de 2024 es va dur a terme la sessió plenària de l'Ajuntament de Lloseta en la que es va adoptar l'aprovació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Lloseta:

Expedient núm.: 145/2024. Planificació i ordenació de personal

Resultat: Favorable

Tipus de Votació: Unanimitat/Assentiment

Acordar la modificació de la Relació de Llocs de treball, a la Fitxa número 13 de Treballador/a Social, i on diu, “Número de llocs homogenis: 2”, ha de dir, “Número de llocs homogenis: 3”. D'acord amb l'annex 1.

La Fitxa en qüestió serà la número 13, següent:

 

ANNEX 1. MODIFICACIÓ FITXA NÚM. 13

Núm. Fitxa:

F.13

Núm. llocs homogenis

3

Denominació del Lloc

Treballador/a Social

Descripció del lloc de feina

Informació, orientació als ciutadans sobre drets i recursos socials. - Atenció individual i familiar. - coordinació entre les institucions i serveis treball comunitari. - col·laboració en activitats culturals, formatives i promoció d'ocupació.

La relació i atenció als ciutadans i usuaris és primordial diària, i intensa, és inherent al lloc de treball l'atenció assessorament i atendre la consulta dels usuaris.

Titulació acadèmica

Grau universitari Treballador Social o equivalent.

Requisits específics

CATEGORIA PROFESSIONAL: Grup 1.

RÈGIM JURÍDIC APLICABLE: Acord mixt personal laboral i funcionari de l'Ajuntament de Lloseta.

Títol de Català B2

Compatibilitat

A resoldre segons sol·licitud.

Consideracions particulars

Disponibilitat ocasional fora del horari ordinari de treball

Forma de provisió

Concurs

Observacions

Els treballadors que es troben ocupant aquest lloc de treball i que no comptin amb la consideració de funcionaris, els podran seguir ocupant amb adscripció provisional en tant no finalitzin els processos selectius per a la seva cobertura definitiva. El mateix succeeix per els qui ocupen aquest lloc de treball i anteriorment tenien una altra denominació.

Per tot això, és fa públic el present acord mitjançant publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears obrint el termini d'informació pública durant 15 dies en els que els interessats podran presentar les al·legacions que estimin pertinents. Si transcorregut aquest termini no se n'ha presentada cap, s'entendrà elevat a definitiu allò que fins al moment era provisional.

 

Lloseta, document signat electrònicament (9 d'abril de 2024

La batlessa Angelina Perez Sanchez)