Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 206262
Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es corregeix l'errada material advertida a la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 8 de març de 2024 per la qual es convoquen subvencions destinades a fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i de determinats serveis considerats emblemàtics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 14 de març de 2024 s'ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears número 36 la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 8 de març de 2024 per la qual es convoquen subvencions destinades a fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i de determinats serveis considerats emblemàtics.

2. Advertida una errada material que apareix a l'apartat cinquè segon punt lletra a), de la versió catalana, es necessari corregir-la.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que les administracions publiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. D'acord amb l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de la administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

L'esmentat article estableix que la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n derivin, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Corregir l'errada advertida, que  apareix en l'apartat cinquè segon punt lletra a), en el sentit següent:

On hi diu:

Cinquè

Sol·licituds i forma de presentació

...

a) Model normalitzat de memòria explicativa del projecte que s'ha de dur a terme, que figura com a annex 3 d'aquesta Resolució.

...

Ha de dir:

Cinquè

Sol·licituds i forma de presentació

...

a) Model normalitzat de sol·licitud i declaració responsable firmada, que figura com a annex 2 d'aquesta Resolució.

...

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de las Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (28 de març de 2024)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia Alejandro Sáenz de San Pedro García