Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 201691
Proposta de resolució provisional del director general d’Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 (BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Proposta varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

- Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

- Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

- Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat vuitè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. Atesa la modificació del Reial decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, el 26 de desembre de 2023 es va publicar al BOIB núm.174, la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta modificació afecta diverses disposicions de la convocatòria. En concret, es modifica el següent: el punt 1 de l'apartat quart relatiu als requisits generals de les actuacions subvencionables; el punt 3 de l'apartat quart relatiu als requisits per a la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics; el punt 2 de l'apartat sisè relatiu a la quantia dels ajuts del programa d'incentius 2 sobre la implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric; el punt 2 de l'apartat setè relatiu a la documentació que s'ha de presentar en la sol·licitud de la subvenció; el punt 1 de l'apartat vuitè relatiu al termini per a la presentació de les sol·licituds; el punt 3.2 de l'apartat onzè relatiu a la documentació a presentar per a la justificació, i l'apartat divuitè relatiu a la documentació normalitzada.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4. El Reial Decret 266/2021, de 13 d'abril, pel qual s'aprova la concessió directa d'ajuts a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla per a l'execució de programes d'incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOE núm. 89, de 14 d'abril de 2021).

5. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu —BOIB núm. 88, de 3 de juliol de 2021.

6. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 3 d'agost de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU —BOIB núm. 103, de 6 d'agost de 2022.

8. La Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU (BOIB núm.174, de 26 de desembre de 2023).

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Empresa, Ocupació i Energia que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVESIII) per un import total de 243.868,91 euros i 56 beneficiaris. En l'annex d'aquesta proposta figuren les dades de cada beneficiari sobr ela concessió de la subvenció.

2. Autoritzar i disposar la despesa de 243.868,91 euros als 56 beneficiaris que figuren en l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationUE.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han d'executar, pagar i justificar des del dia de la presentació de la sol·licitud fins al termini de dotze mesos des de la data des de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres d), e) i g) de l'apartat 2.1 de la resolució de la convocatòria, i des del 10 d'abril de 2021 fins al termini de dotze mesos des de la data de la publicació en el BOIB de la resolució de concessió en el cas dels beneficiaris indicats en les lletres a), b), c) i f) de l'apartat 2.1 de la resolució esmentada.

4. Establir que les petites i mitjanes empreses que hagin presentat la sol·licitud de la subvenció abans de l'1 de gener de 2024 que vulguin acollir al règim de minimis la sol·licitud d'ajut del programa d'incentius 2 han de presentar el document normalitzat 9 en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Proposta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat onzè de la convocatòria de subvencions.

6. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat catorzè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

7. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

8. D'acord amb l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió.

9. Sobre la compatibilitat d'ajuts amb el mercat interior (ajudes d'Estat)  s'aplica el següent:

a) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones físiques que realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, estan sotmesos als requisits i límits establerts en el Reglament (UE) nº 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu als articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes mínimis.

b) Els ajuts a beneficiaris que siguin persones jurídiques que realitzin alguna activitat econòmica i/o mercantil, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat,  estan sotmesos al Reglament 651/2014 de la Comissió, de 177 de juny de 2014 (DOUE 187/1, de 26 de juny de 2014), per la qual es declaren determinades categories, d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles del Tractat, en la secció 7 sobre ajuts per a la protecció del medi ambient.

c) Els ajuts a la resta de beneficiaris que no realitzin alguna activitat econòmica, per la qual ofereixin productes i serveis en el mercat, no estan sotmesos al Reglament 651/2014 ni al Reglament (UE) nº 1407/2013 i per tant queden fora de les ajudes d'Estat.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que estau conforme amb el contingut de la Proposta.

 

Palma, 20 de març de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez

 

ANNEX

Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los  la subvenció en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III)

Núm.

Expedient

Data registre entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

1.

MOVESIII-1158/2021

11/02/2022

RAIMUND MAXIMILIAN, KLIMA ANTON

****3757*

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7,4 kW

3.708,62

2.596,03

2.

MOVESIII-1169/2021

13/02/2022

GARRIDO INAREJOS, PEDRO

***9345**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e URBET Gadiro 35aH

3.556,11

1.100,00

3.

MOVESIII-2641/2021

17/10/2022

ARBONA TUGORES, BARTOLOME FRANCISCO

***8369**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE Jeep Compass Limited 1.3 PHEV 190hp

31.231,41

2.500,00

4.

MOVESIII-2813/2021

15/11/2022

TALTAVULL SASTRE, MARIA ÀNGELS

***0195**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

42.123,97

4.500,00

5.

MOVESIII-2836/2021

17/11/2022

TIRME SA

***3264**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 2X22KW EN 2 Zonas parcela 241

12.359,46

2.471,89

6.

MOVESIII-2887/2021

25/11/2022

PEÑA GAYA, FRANCISCO

***9484**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 2008 GT Eléctrico 136 Cv (100 Kw)

31.292,14

4.500,00

7.

MOVESIII-2950/2021

04/12/2022

SEUR GEOPOST SL

***5166**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 2X22 kW

23.897,27

4.779,45

8.

MOVESIII-2978/2021

12/12/2022

AGUILO FORTEZA, JOSEP

***5857**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG Marvel R

37.842,98

4.500,00

9.

MOVESIII-2998/2021

14/12/2022

SOMNI INTERNATIONAL SL

***9117**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW amb repte demogràfic

1.434,57

573,83

10.

MOVESIII-3200/2021

11/01/2023

MORAGUES CANELA, MIGUEL

***6988**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE L3e Silence S01

3.297,52

1.100,00

11.

MOVESIII-3286/2021

26/01/2023

JUAN Y ANDREA SL

***5742**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

18.971,08

4.000,00

12.

MOVESIII-3397/2021

10/02/2023

AL-MAYURQY SL

***3621**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.3 kW

2.223,33

667,00

13.

MOVESIII-3443/2021

17/02/2023

REGUEIRO SALAS, MARIA ANTONIA

***1971**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 40 e-tron Advanced

44.519,52

4.500,00

14.

MOVESIII-3526/2021

24/02/2023

MARTINEZ BONAQUE, JUAN PEDRO

***0294**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Berlingo 50 kWh Talla M amb desballestament

28.172,69

7.000,00

15.

MOVESIII-3539/2021

28/02/2023

RODRIGUEZ PEREZ, JOSEFINA

***9936**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Berlingo 50 kWh Talla XL

29.847,11

4.500,00

16.

MOVESIII-3542/2021

28/02/2023

MORENO REYNES, JAVIER

***4011**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Dacia Spring Electric 45 (33 kW) amb desballestament

18.483,47

7.000,00

17.

MOVESIII-3603/2021

14/03/2023

JI, XUEWEI

****0917*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën ë-Berlingo 50 kWh Talla XL amb desballestament

29.453,70

7.000,00

18.

MOVESIII-3609/2021

14/03/2023

MELTE HOLDING 2017 S.L.

***5425**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE smart EQ fortwo

17.115,32

2.900,00

19.

MOVESIII-3637/2021

20/03/2023

PARDO FABREGAT, SERGI

***2944**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Volkswagen ID.4 Pro Performance 150 kW (204 CV)

42.768,59

4.500,00

20.

MOVESIII-3662/2021

23/03/2023

SOLER GUERRERO, MARIA DEL CARMEN

***8456**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Citroën Nuevo ë-C4 Eléctrico 100 KW amb desballestament

28.981,65

7.000,00

21.

MOVESIII-3676/2021

27/03/2023

BALEAR INVEST SL

***4399**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW

2.079,85

623,96

22.

MOVESIII-3747/2021

11/04/2023

BOZGAN, MARIUS VIOREL

****5014*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Gran autonomía

43.942,15

4.500,00

23.

MOVESIII-4821/2021

02/10/2023

FERRER PONS, SONIA FRANCISCA

***0173**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 Advanced 40 e-tron 150 kW amb desballestament

43,589,07

7.000,00

24.

MOVESIII-4823/2021

02/10/2023

CALAFELL ALEMANY, MATEO

***8936**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO EX30 200 kW

30.048,43

4.500,00

25.

MOVESIII-4824/2021

02/10/2023

CUENCAS FERRIOL, BARBARA

***0061**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera

37.157,02

4.500,00

26.

MOVESIII-4825/2021

02/10/2023

FRANCO GONZALEZ, ANTONIO JAVIER

***0210**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Tesla Model Y 220 kW

38.933,89

4.500,00

27.

MOVESIII-4828/2021

03/10/2023

FONT LLUENTA, SL

***7636**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VHE VOLKSWAGEN TIGUAN 85 kW

38.465,57

1.700,00

28.

MOVESIII-4830/2021

03/10/2023

REUS MARTORELL, AINA

***3436**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VHE KIA SPORTAGE TECH 4X4 LUXURY 198 kW

34.710,48

2.500,00

29.

MOVESIII-4832/2021

03/10/2023

ELABORACIÓN Y DES. GOURMET SL

***6148**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW

1.539,28

461,78

30.

MOVESIII-4836/2021

04/10/2023

DOMENECH RODRIGUEZ, EMILIO

***7993**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Kia E-NIRO e-Niro Drive 100 kW

31.399,47

4.500,00

31.

MOVESIII-4837/2021

04/10/2023

TORRENS SASTRE, MAGDALENA

***6075**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL Y

35.512,40

7.000,00

32.

MOVESIII-4840/2021

05/10/2023

TORRES PALMA, JOSE MANUEL

***3176**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4

1.277,10

893,97

33.

MOVESIII-4843/2021

05/10/2023

ROSSELLO ROIG, MARIA DEL CARMEN

***6155**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y Tracción trasera amb desballestament

37.818,19

7.000,00

34.

MOVESIII-4846/2021

05/10/2023

HEYSE GEN. BÖSE, ANDREA URSULA

****7640*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4kW amb repte demogràfic

2.209,05

1.767,24

35.

MOVESIII-4848/2021

06/10/2023

FINCA CAN AXARTELL SL

***2471**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE CUPRA BORN 58kWh 170kW (231CV) e-Boost Pack

32.868,69

2.900,00

36.

MOVESIII-4850/2021

06/10/2023

GALMES PUIG , NEUS

***2715**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MINI COOPER SE amb desballestament

25.888,50

7.000,00

37.

MOVESIII-4851/2021

06/10/2023

AON BESTINVEST SL

***8031**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 40 e-tron Advanced

42.066,73

2.900,00

38.

MOVESIII-4855/2021

06/10/2023

AGUILO TARONJI, DOMINGO

***2049**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Opel Corsa-e Elegance BEV 50kWh 136 CV (100kW) amb desballestament

26.505,62

7.000,00

39.

MOVESIII-4857/2021

06/10/2023

PUJOL FIOL, TELMO ALFONSO

***0505**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo C40 Single Motor Extended Range Plus amb desballestament

44.199,26

7.000,00

40.

MOVESIII-4858/2021

06/10/2023

JAUME RAMIS, JUAN ANTONIO

***8701**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 7.4 kW amb repte demogràfic

2.066,22

1.652,98

41.

MOVESIII-4862/2021

09/10/2023

BONNIN BONNIN, ANTONIA

***9371**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE KIA E-NIRO CONCEPT 150 kW

20.785,29

7.000,00

42.

MOVESIII-4863/2021

10/10/2023

MANAGEMENT TURISTICO SL

***4230**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE BMW iX1 xDrive30

43.937,76

2.900,00

43.

MOVESIII-4864/2021

10/10/2023

CARVAJAL ESPIGARES, JUAN MANUEL

***7632**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Peugeot Nuevo 2008 Active Eléctrico 136 Cv (100 kW) amb desballestament

31.540,50

7.000,00

44.

MOVESIII-4865/2021

10/10/2023

BARCELO GELABERT, JOSE MANUEL

***1919**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA Model Y 220kW

35.900,83

4.950,00

45.

MOVESIII-4868/2021

10/10/2023

PONS VICTORY, ANTONIA

***9197**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo EX30 Single Motor Plus

31.948,43

4.500,00

46.

MOVESIII-4869/2021

10/10/2023

FERNANDEZ HERREROS, MIGUEL ANGEL

***0218**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG ZS EV (130 kW)

27.421,48

7.000,00

47.

MOVESIII-4870/2021

10/10/2023

ARRIBA BALBUENA, FRANCISCO JAVIER

***5235**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE DACIA SPRING ELECTRIC 45 33 kW

15.939,50

4.500,00

48.

MOVESIII-4871/2021

10/10/2023

VELILLA DURAÑONA, ELSA ELENA

***2154**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE MG 4 150kW

23.826,45

4.950,00

49.

MOVESIII-4873/2021

11/10/2023

MARCE RIERA, SEBASTIA

***2334**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE Volvo EX30 Single Motor Extended Range 200 kW

37.123,43

4.500,00

50.

MOVESIII-4874/2021

11/10/2023

LLOMPART PUJOL, JUAN MIGUEL

***3329**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE CITROEN NUEVO U-C4 100 kW

26.351,77

7.000,00

51.

MOVESIII-4877/2021

11/10/2023

ALCOVER OLIVER, MAGDALENA

***3970**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE VOLVO XC40 recharge pure electric amb desballestament

39.535,19

4.500,00

52.

MOVESIII-4880/2021

11/10/2023

MOLL SANCHEZ-ESCRIBANO, SEBASTIAN

***4217**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE JEEP AVENGER FIRST 115 kW amb desballestament

32.644,03

7.000,00

53.

MOVESIII-4884/2021

11/10/2023

NOVO QUETGLAS, JOSE ANTONIO

***6625**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

VE TESLA MODEL Y 220 kW

36.752,07

4.500,00

54.

MOVESIII-4886/2021

11/10/2023

LOGISTICA URBANA AMBIENTAL SA

***9764**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE N1 2 DFSK EC31 Y DFSK EC35

100.690,00

10.800,00

55.

MOVESIII-4887/2021

12/10/2023

GARCIA VILLALONGA, FERNANDO

***3002**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR001

PRVE 22kW amb repte demogràfic

2.850,98

2.280,78

56.

MOVESIII-4892/2021

13/10/2023

DEJ INMOBLES SL

***7890**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR001

VE Audi Q4 Sportback Advanced 40 e-tron 150 kW

43.621,59

2.900,00

IMPORT TOTAL

 

 

 

 

 

 

 

243.868,91