Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 199046
Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats mitjançant la qual es corregeixen les errades advertides en la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 20 de març de 2024 per la qual es fa pública la composició definitiva del tribunal que ha d’actuar en el procediment convocat per Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 4 de març de 2024, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al cos d’inspectors d’educació a les Illes Balears i se’ls convoca a l’acte de presentació i a la realització de la primera part de la prova

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 41, de 26 de març de 2024, s'ha publicat la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 20 de març de 2024 per la qual es fa pública la composició definitiva del tribunal que ha d'actuar en el procediment convocat per Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 4 de març de 2024, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos d'inspectors d'educació a les Illes Balears i se'ls convoca a l'acte de presentació i a la realització de la primera part de la prova.

2. Una vegada publicada aquesta resolució, s'han detectat errades materials, les quals han de ser corregides.

Fonaments de dret

1. La Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 4 de març de 2024 per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos d'inspectors d'educació a les Illes Balears.

2. Ateses les errades materials detectades a la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 20 de març de 2024, pertoca corregir-les d'ofici d'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, atribueix a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre d'altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

4. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 30 de gener de 2024 de delegació de competències en matèria de gestió del Personal Docent en el director general de Personal Docent i Centres Concertats (BOIB núm. 19, de 8 de febrer), el conseller d'Educació i Universitats delega en el director general de Personal Docent i Centres Concertats l'exercici de la competència per convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública d'ocupació per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i de valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar les errades detectades a l'annex de Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 20 de març de 2024.

On diu:

COMPOSICIÓ DE LA COMISSIÓ DE VALORACIÓ

 

Ha de dir:

COMPOSICIÓ DEL TRIBUNAL

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (27 de març de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm. 19, de 8 de febrer de 2024)