Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 198665
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 25 de març de 2024 relatiu a la modificació de les bases específiques i la convocatòria de tècnic de gestió cultural de les proves selectives de provisió de places de la plantilla del Consell Insular de Menorca Oferta Pública d'Ocupació 2021, 2022 i 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu, en sessió de caràcter ordinari d'11 de desembre de 2023, aprovà les bases generals que han de regir els processos selectius per cobrir les places vacants de personal funcionari previstes en les ofertes públiques d'ocupació del Consell Insular de Menorca de 2021, 2022 i 2023, modificades per acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 8 de gener de 2024, publicat al BOIB num. 11 de data 23 de gener de 2024.

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 22 de desembre de 2023 i 15 de gener de 2024 aprovà els acords relatius a l'aprovació i modificació de les Bases específiques i la convocatòria de les proves selectives de provisió de places de la plantilla del Consell Insular de Menorca (arxiver, educador social, enginyer tècnic agrícola, enginyer tècnic industrial, informàtic, infermeria, tècnic de gestió, tècnic de medi ambient, tècnic de gestió de persones, tècnic de gestió cultural i treballador social) de l'Oferta Pública d'Ocupació 2021, 2022 i 2023, publicades al BOIB núm. 11 de data 23 de gener de 2024.

A conseqüència de l'estimació d'un recurs administratiu interposat contra l'acord del Consell Executiu de data 15 de gener de 2024 relatiu a l'aprovació i modificació de les bases específiques i la convocatòria de la plaça de tècnic de gestió cultural de les proves selectives de provisió de places de l'Oferta Pública d'Ocupació 2021, 2022 i 2023, publicades al BOIB núm. 11 de data 23-01-2024, la Comissió de Govern instà el Consell Executiu a la modificació de les bases específiques i la convocatòria de la plaça de tècnic de gestió cultural, i segons l'informe emès per la cap del Servei de Gestió de Persones de data 26 de febrer de 2024 relatiu al recurs administratiu interposat a les bases específiques de la convocatòria de la plaça de tècnic de gestió cultural;

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals,

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Modificar les bases específiques i la convocatòria de la plaça de tècnic de gestió cultural de les proves selectives de provisió de places de l'Oferta Pública d'Ocupació 2021, 2022 i 2023 del Consell Insular de Menorca, en el sentit següent:

On diu:

Titulació: Graduat en Gestió Cultural o equivalent (s'entén per equivalent, en tant que no s'estengui la implementació d'aquest nou títol, que actualment només imparteixen tres universitats, la titulació anterior que donava accés a aquesta professió, que en aquesta ocasió seria la d'altres titulacions universitàries més un màster en gestió cultural).

Ha de dir:

Titulació: Grau o equivalent, entenent com a tal els estudis de diplomatura o llicenciatura dels plans d'estudi pre Bolonya.

Segon. Publicar la modificació de les bases específiques del procés selectiu de tècnic de gestió cultural en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i obrir un nou termini per presentar sol·licituds de deu dies hàbils comptadors des de la publicació d'aquesta modificació puntual.

Es mantenen les sol·licituds ja presentades en el primer termini de presentació de sol·licituds sempre que les persones interessades no manifestin el contrari i/o vulguin aportar nova documentació.

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada en el termini d'un mes a partir de l'endemà d'haver-se publicat. El recurs es pot interposar formalment davant el mateix Consell Executiu o davant la Comissió de Govern, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació d'aquest recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant això, si escau, es pot interposar qualsevol altre recurs que consideri oportú. Tot això, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Maó, 27 de març de 2024

Per delegació del president, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (DP 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-7-2023)