Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ DE LA LEGALITAT URBANÍSTICA EN SÒL RÚSTIC DE L'ILLA DE MENORCA

Núm. 190130
Acord de la Junta de Govern del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l’illa de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 14 de març de 2024, relatiu a l’adhesió alSistema Intern d'Informació del Consell Insular de Menorca per poder complir les obligacions que preveu la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció (exp. VAR-2024-2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la JUNTA DE GOVERN DEL CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ DE LA LEGALITAT URBANÍSTICA EN SÒL RÚSTIC DE L'ILLA DE MENORCA, en sessió ordinària de dia 14 de març de 2024, adoptà, entre d'altres, l'acord següent:

3 ADHERIR-SE AL SISTEMA INTERN D'INFORMACIÓ DEL CONSELL INSULAR DE MENORCA (VAR-2024-2)

PRIMER. Adherir-se al Sistema Intern d'Informació del Consell Insular de Menorca per poder complir les obligacions que preveu la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

SEGON. Que el Consorci coneix i accepta sense cap classe de reserva la Política del Sistema Intern d'Informació i protecció de les persones informants i les persones afectades del Consell Insular de Menorca, el procediment de gestió d'informació i les condicions generals d'ús del canal intern d'informació, i es compromet al compliment de les obligacions que es derivin de l'adhesió, segons acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, de data 8 de gener de 2024, relatiu a l'aprovació de la política i procediment de gestió del Sistema Intern d'Informació del Consell Insular de Menorca i entitats dependents i adherides (exp. 1614-2023-000008), que es publicà al BOIB núm. 17, de data 3 de febrer de 2024.

TERCER. Delegar en la Presidència del Consorci la signatura de l'acord d'adhesió amb el Consell Insular de Menorca en representació d'aquell i designar als interlocutors als efectes d'aquesta adhesió.

QUART. Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes legals oportuns.

 

Maó, 21 de març de 2024

La presidenta Núria Torrent Pallicer DP 100/2023, de 14/07/2023