Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 174966
Aprovació definitiva modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa de subministrament d'aigua potable

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 04 de gener de 2024 es va publicar al BOIB núm. 02, l'acord de Ple de data 21 de desembre de 2023 de l'aprovació inicial de la modificació l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa de subministrament d'aigua potable, aprovada de forma definitiva amb la publicació en el BOIB núm. 21 amb data 16 de febrer de 2023.

Al no haver-se presentat cap al·legació o suggeriment dins els termini d'exposició al públic, l'acord inicialment adoptat d'aprovació de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa de subministrament d'aigua potabe, sense necesitat de nou acord expres de conformitat amb l'establert a l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local i l'article 102.1.d) de la llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

El texte íntegre de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa de subministrament d'aigua potabees fa públic pel seu coneixement general i en compliment del dispost a l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local.

«Disposició adicional primera.- Edificis plurifamiliars amb un únic comptador. A petició de la comunitat de propietaris (o en el seu defecte de tots els propietario) i sempre queè s'acrediti que l'edifici va ser construït amb projecteamb data de visat del co·legi professional corresponent anterior al 29 de setembre de 2006 (data d'entrada en vigor del Decret 55/2006, de 23 de juny, pel que s'estableix el sistema de mesures per l'instal·lació obligatoria de comptadors individuals i llanternería de baix consum i estalviadora d'aigua) es podrà sol·licitar la quota plurifamiliar.

Aquesta quota es determinarà de la següent forma:

-La quota de consum es calcularà dividint el consum entre el nombre d'habitatges, de tal forma que s'aplicarà els diferents blocs de l'art. 5 tants de cops com habitatges s'acreditin.

-La quota de servei serà el import equivalent a la quota de servei de l'art. 5 multiplicat per el nombre d'habitatges existents.»

Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant la Sala de lo contencios del Tribunal de les Illes Balears amb seu a Palma, en el terminis de 2 mesos a comptar des del dia següent a la publicació del present anunc, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contencios-administrativa.

 

(Signat electrònicament: 19 de març de 2024)

El batle Nadal Torres Bujosa