Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 172014
Obertura del tràmit d’informació pública en relació amb l’aprovació inicial de l’estudi de detall de l’àrea d’actuació 5.20.a, es Port des Torrent, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, de les normes subsidiàries de planejament municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 15.03.2024, adoptà entre altres el següent ACORD:

……………………………………..…………………………………………………………………

PRIMER.- APROVAR INICIALMENT la modificació de l'estudi de detall de l'àrea d'actuació 5.20.A, es Port des Torrent, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, de les Normes subsidiàries de planejament municipal, presentat en data 10.10.2018 i NRE 2018-E-RE-2733 pel Sr. José Torres Torres, amb NIF 41437394L, que actua en representació de la mercantil INVERSIONES HOTELERAS TANIT, SL, amb CIF B57411803, i la documentació ambiental presentada en dates 27.11.2018 i 03.07.2019, NRE 2018-E-RC-15766 i NRE 2019-E-RE-4016 (addenda) respectivament, per la mercantil INVERSIONES HOTELERAS TANIT, SL, que actua en nom propi, i el Sr. José Torres Torres, respectivament.

SEGON.- SOTMETRE L'EXPEDIENT A INFORMACIÓ PÚBLICA per un període mínim de 30 dies, mitjançant anunci almenys en el BOIB, en un periòdic dels de major circulació de la província i a la seu electrònica municipal perquè pugui ser examinat i presentar les al·legacions i suggeriments que s'estimin pertinents, tot això, segons disposa l'art. 55 de la LUIB.

La publicació de l'anunci d'informació pública farà constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir a la documentació.

TERCER.- NOTIFICAR el present acord a la propietària i altres interessats directament afectats, compresos a l'àmbit de l'estudi de detall.”

...............................................................................................................................................

La qual cosa es publica perquè en prengueu coneixement, i es fa saber que l'expedient podrà ser examinat durant el termini d'informació pública a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia: https://santjosep.sedelectronica.es/board.

 

(Signat electrònicament: 18 de març de 2024

L'alcalde Vicente Roig Tur)