Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 170563
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés com a personal funcionari de l’escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària del subgrup C2 dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i de l’escala d’administració especial, categoria zelador-a d’obres del subgrup C2 de l’Ajuntament de Capdepera amb assignació de llocs de feina per torns d’accés

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Fets

1. En el BOIB núm. 99, de 30 de juliol de 2022 i núm. 119, de 10 de setembre de 2022, es varen publicar els convenis signats amb els Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla, Sencelles i Capdepera pels quals el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació  pública,  que deriven de les ofertes d'ocupació pública aprovades per l'esmentat Ajuntament de Consell (BOIB núm. 65, de 19 de maig de 2022), Ajuntament d'Esporles (BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022 i núm. 120, de 13 de setembre de 2022), Ajuntament de sa Pobla (BOIB núm. 66, de 21 de maig de 2022), Ajuntament de Sencelles (BOIB núm. 62, de 12 de maig de 2022 i núm. 92, de 16 de juliol de 2022) i Ajuntament de Capdepera (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar gestió tributària, del subgrup C2, dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres del subgrup C2, de l'Ajuntament de Capdepera.

En aquesta resolució es varen convocar 4 places de la categoria d'auxiliar administratiu-iva, (1 a l'Ajuntament de Consell, 2 a l'Ajuntament d'Esporles, 1 a l'Ajuntament de sa Pobla i 1 a l'Ajuntament de Sencelles), 1 plaça de la categoria d'auxiliar de gestió tributària a l'Ajuntament de sa Pobla, 1 plaça de la categoria de zelador-a d'obres a l'Ajuntament de Capdepera.

3. Per Acord del Tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, en data 22 de febrer de 2024, es va publicar al tauler electrònic d'anuncis i a la Seu electrònica del Consell Insular de  Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

4. De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina , desglossada, en el seu cas, per torns d'accés. 

5. En data 13 de març de 2024 el Tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública l'Acord de proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles, i d'administració especial, de la categoria de zelador-a d'obres del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de l'Ajuntament de Capdepera, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per al seu nomenament com a funcionaris de carrera, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades. En el cas en què no s'hagi efectuat el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici. 

Fonaments de dret 

1. L'article 91.1  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears 

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública 

5. La llei  4/2022, de  28 de juny  de consells Insulars 

6. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears 

7. La Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), per la qual s'aproven la convocatòria i  bases específiques  que han de regir el procés selectiu de concurs de mèrits excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària, del subgrup C2, dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres de l'Ajuntament de Capdepera.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. APROVAR  la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar gestió tributària del subgrup C2, dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles, i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres del subgrup C2, de l'Ajuntament de Capdepera, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document amb indicació de l'assignació dels llocs de treball corresponents. 

2. INFORMAR als ajuntaments que l'adjudicació i adscripció definitiva dels llocs de treball a les persones aspirants queda condicionada a l'acreditació d'estar en possessió de tots els requisits específics per a l'adscripció al lloc de treball, que haurà de ser requerida, si escau, per cada ajuntament. A més, d'acord amb l'establert en el punt 9.3 de les bases específiques de la convocatòria, els llocs de prefectures orgàniques i llocs singularitzats s'han d'adjudicar en adscripció provisional.

3. ORDENAR la publicació d'aquesta resolució i el seu annex al tauler d'edictes i a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució podeu interposar recurs d'alçada davant la Comissió de Govern dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveuen els articles 66.2 i 18 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb l'article 34 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 12 d'abril de 2018, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

 

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (14 de març de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública  Rafael Ángel Bosch Sans  (per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)  

 

ANNEX 1

Llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació publica extraordinària de l'Ajuntament de Capdepera, i d'assignació de llocs de feina per torn d'accés  del nomenament com a funcionaris de carrera

1.6 Grup C2. Administració general, subescala auxiliar

ORGANISME: Ajuntament de Consell. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

TOST ESTADELLA, MONTSERRAT

4

Auxiliar administratiu-iva

INTERVENCIÓ / TRESORERIA

C2

Concurs

ORGANISME: Ajuntament d'Esporles. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

BOSCH CONTESTI, ROSA ELENA

ESPO00003

Auxiliar administratiu-iva

ADMINISTRACIÓ MUNICIPAL

C2

Concurs

MORANTA ROSSELLÓ, CATALINA

ESPO00002

Auxiliar administratiu-iva

ADMINISTRACIÓ MUNICIPAL

C2

Concurs

ORGANISME: Ajuntament de sa Pobla. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CANTALLOPS SOCIAS, MARIA MAGDALENA

RLTF0015

Auxiliar de gestió tributària

RECAPTACIÓ

C2

Concurs

ORGANISME: Ajuntament de Sencelles. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

PADILLA AGUILERA, MARGARITA

 

Auxiliar administratiu-iva

SECRETARIA/BATLIA

C2

Concurs

1.7 Grup C2. Administració especial

ORGANISME: Ajuntament de Capdepera. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

NADAL MAS, GUILLERMO

 

Zelador-a d’obres

URBANISME

C2

Concurs

​​​Palma, en la data de la signatura electrònica (14 de març de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Ángel Bosch Sans