Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 170243
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es nomena un alt càrrec

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de juliol de 2023 (BOIB núm 97, de 13 de juliol de 2023) es varen crear les direccions insulars i secretaries tècniques en que s'estructuren els Departaments del Consell Insular de Mallorca. L'esmentat Decret va ser modificat pel Decret de la Presidència de dia 21 d'agost de 2023 (BOIB núm 117 de 24 d'agost de 2023).

2. Per Decret de la Presidència de dia 12 de juliol de 2023 es varen anomenar les persones que ocupen les direccions insulars i les secretaries tècniques del Consell Insular de Mallorca.

3. Per Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 12 de març de 2024 es va acceptar la renúncia de la Sra. Maria Garrido Pascual com a directora insular de Famílies  del Departament de Presidència.

4. El conseller executiu de Presidència ha proposat nomenar a la Sra. Ana María Ferriol Font, com a Directora Insular de Famílies.

Fonaments jurídics

1. L'article 21.1.d) de la Llei 4/2022, de 28 de juny de consells insulars, determina que correspon a la Presidència nomenar i separar lliurament les persones titulars dels òrgans directius.

2. D'acord amb l'article 33.2 d) de la Llei 4/2022, de 28 de juny de consells insulars, es competència dels consellers executius i conselleres executives proposar el nomenament dels alts càrrecs dependents del seu departament. Tal i com diu l'article 14 de l'esmentada Llei, les persones titulars dels òrgans directius tenen la condició d'alts càrrecs de l'Administració.

Per tot això, dict el següent:

DECRET

1. Nomenar a la Sra. Ana María Ferriol Font, com a Directora Insular de Famílies del Departament de Presidència del Consell Insular de Mallorca.

2. Notificar aquest Decret a les persones interessades.

3. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i  en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió ordinària que tingui lloc.

 

Palma, a la data de la signatura electrónica (18 de març de 2024)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger