Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 167562
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021. 

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-3258/2021

FLORIT PERELLO, SEBASTIAN

***8749**

Cal aportar DNI actualitzat del sol·licitant. El pressupost/factura ha d'estar a nom del sol·licitant de l'ajuda.

MOVESIII-4603/2021

OLIVER RIUTORT, MARIA ANTONIA

***2882**

La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora i el sol licitant.

MOVESIII-4604/2021

SANCHEZ PONS, JAVIER

***4435**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4605/2021

CLAVIJO CRESPILLO, IRENE

***5286**

Cal aportar el certificat d' empadronament. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del 2023 del vehicle desballestat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4606/2021

RAMIS PUIGROS, MIGUEL

***7621**

Si es tracta de persona física, el punt 4 de la sol·licitud i l'ajut sol·licitat no és correcte. Aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-4607/2021

MARTIN ARROYO, VICTORIANO

***5627**

És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-4609/2021

GARRIDO LOPEZ, DANIEL

***2183**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA.

MOVESIII-4610/2021

Rasal Juan, Yolanda

***3955**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4614/2021

García Giraldo, Diana Lorena

***3765**

Falta emplenar els punts 4, 5 i 7 del Document 1 de sol·licitud. Falta aportar DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4619/2021

DOCE VENTANAS S.L

***2728**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada pel sol·licitant. Falta la inversió sol·licitada i l'ajut sol·licitat del punt de càrrega. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa mitjançant les escriptures de l' empresa. La factura del punt de càrrega no correspon al sol·licitant. Aclarir aquesta divergència. Les inversions del vehicle objecte de la sol·licitud s'han fet abans de la data de presentació de la sol·licitud, per la qual cosa s' incompleix l'apartat 4.1.a). i 4.1.c). També s' incompleix l'apartat 6.1.b de la convocatòria referent al preu de venda del vehicle. Cal aportar el document 5 degudament emplenat per l' empresa instal·ladora; a més indicar el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada i falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4621/2021

Zamuner Anton, Diego Alberto

***9245**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4623/2021

GREENBUILDING SL

***6290**

Falta pressupost del vehicle adquirit. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4624/2021

Abad Garriga, Sonia

***2887**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4625/2021

S'ACUSTIC TAPES SL

***5521**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que realitza la venda del vehicle.

MOVESIII-4626/2021

BAUZA GARCIA, RAMON

***5517**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria.

MOVESIII-4629/2021

Rodriguez Rodriguez, Enrique Javier

***9222**

El pressupost no incorpora el descompte MOVESIII obligatori d'almenys 1000€ + IVA. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el justificant de pagament de l'impost de tracció mecànica per acreditar que és el titular del vehicle durant l'últim any.

MOVESIII-4631/2021

MENORCA S.L., BCLEAN AUTOMOVILES

***7646**

Es necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Cal aportar el permís de circulació i el rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle a desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4632/2021

CHIQUITO PROAÑO, NANCY MICHELLE

***1054**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada i signada pel sol·licitant. És necessari presentar el DNI i certificat d'empadronament del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (Manca la data). Falta document 7, declaració principis PRTR (Manca la data). Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques. Cal omplir la data.

MOVESIII-4633/2021

JIMENEZ GARCIA, SUSANA

***2083**

El pressupost presentat no correspon al sol·licitant.

MOVESIII-4635/2021

GARCIA GUELPI, JUAN

***2749**

Es necessari presentar el document 5 degudament emplenat i signat pel sol·licitant. de l' ajut. Les dades del "Preu sense IVA" i "Preu amb IVA" no coincideixen amb la factura presentada.

MOVESIII-4636/2021

MARTIN DIAZ, ANA MARIA

***3618**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte

MOVESIII-4637/2021

STALZER, THOMAS ROBERT

***9481**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4639/2021

ERNEST, SUSAN

***5439**

Cal aportar document acreditatiu del sol·licitant per poder acarar la firma. Al pressupost s'han de detallar les partides, els tràmits de butlletí i subvenció s'han de detallar per separat.

MOVESIII-4641/2021

WEISTE, MIRA JUDS

***0070**

En el document 1 la firma del sol·licitant no és vàlida. Cal aportar document acreditatiu firmat pel sol·licitant. Al pressupost s'han de detallar les partides, els tràmits de butlletí i subvenció s'han de detallar per separat. En el document 5 la firma del sol·licitant no és vàlida. En el document 6 la firma del sol·licitant no és vàlida. En el document 7 la firma del sol·licitant no és vàlida. En el document 8 la firma del sol·licitant no és vàlida.

MOVESIII-4643/2021

VIDAL BURGUERA, JERONI

***0972**

Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4645/2021

CALDES SOLER, GUILLERMO

***8498**

En el document 1 la firma no és vàlida (no s'accepten imatges inserides en el document com a signatura). En el document 5 la firma no és vàlida (no s'accepten imatges inserides en el document com a signatura). En el document 6 la firma no és vàlida (no s'accepten imatges inserides en el document com a signatura). En el document 7 la firma no és vàlida (no s'accepten imatges inserides en el document com a signatura). En el document 8 la firma no és vàlida (no s'accepten imatges inserides en el document com a signatura).

MOVESIII-4647/2021

CHEN WANG, XIAO FENG

***2489**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i la firma del sol·licitant no és vàlida. Cal aportar DNI del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4648/2021

FRAILE PEREZ, ALICIA OLGA

***1066**

Cal aportar certificat d'empadronament. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4649/2021

Riera Reurts, Enrique Elias

***5512**

En el document 1 indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial i falta la firma del sol·licitant. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms cal presentar document 4: declaració de mínimis. El document 6 ha d'estar firmat pel sol·licitant. El document 7 ha d'estar firmat pel sol·licitant. El document 8 ha d'estar firmat pel sol·licitant.

MOVESIII-4650/2021

Personat Labrador, Almudena

***0894**

Cal aportar còpia del DNI actualitzat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4652/2021

Cardona Tur, Juan

***4374**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4654/2021

FONDO DE ARDILLA, SL

***4146**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-4655/2021

Romero March, Antonio

***7501**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial i la firma no és vàlida. En el document 6 la firma no és vàlida. En el document 7 la firma no és vàlida. En el document 8 la firma no és vàlida.

MOVESIII-4657/2021

Pollensa Invest, S.L.

***8971**

Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4658/2021

FRANJA ROJA SL

***5392**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. En el document 8 cal emplenar degudament les dades del representant legal.

MOVESIII-4662/2021

ZOPP, RAIMUND

***1142**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat.

MOVESIII-4665/2021

VICENTE JOSE ESCANDELL SEGURA, Machado & Marsoc, Sociedad Limitada

***6750**

És necessari presentar el DNI del sol·licitant i el CIF de l' empres. Cal aportar el pressupost d'instal·lació del proveïdor del punt de recàrrega que es vol instal·lar. Cal presentar el document 5 signat pel sol·licitant. i omplir les coordenades "UTM X", "UTM Y"

MOVESIII-4667/2021

BLAZQUEZ RODADO, DAVID

***2808**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada i signada. Omplir les dades de la inversió sol·licitada i l' ajut sol·licitat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4671/2021

BOVER FONT, CARLOS PABLO

***9977**

En els pressupostos les dues partides d'instal·lació han d'estar detallades. En el document 5 falta el núm. RII i les dades de l'empresa instal·ladora no coincideixen amb les del pressupost.

MOVESIII-4672/2021

BANDELE MALLORCA SA

***9140**

Cal aportar document identificatiu del representant de l'empresa per poder acarar la firma. El pressupost ha d'estar detallat amb els imports unitaris desglossats dels diferents conceptes.

MOVESIII-4673/2021

BALEARES DE LIMPIEZAS SA

***2046**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora

MOVESIII-4676/2021

John Wicks, Christian

***2954**

Cal aportar document identificatiu per poder acarar la firma. Cal aportar pressupost en qualsevol de les llengües oficials de les Illes Balears. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4678/2021

SANCHEZ MEDINA, DANIEL

***1321**

Cal aportar certificat d'empadronament. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4682/2021

HOLZINGER, JURGEN

***7591**

En el document 1 s'indica que es demanen ajudes per a un vehicle i un punt de recàrrega, però en la inversió i l'ajuda sol·licitada només s'indica la part corresponent al cotxe. Falta NIE del sol·licitant. Cal aportar certificat d'empadronament. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 5 cal emplenar les dades de l'empresa instal·ladora, cal emplenar degudament les dades del programa 2 i falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4683/2021

MAURA OLIVER, ANGELA LAURA

***8751**

En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4694/2021

BENNASAR SANPOL, JAIME

***7354**

Falta copia DNI. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4699/2021

Muñoz Alemany, Maria

***6036**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4700/2021

AGUILO MOLL, EVA

***2541**

Cal presentar el pressupost detallat amb les partides. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4704/2021

URBIA INTERMEDIACIÓN INGENIERÍA Y SERVICIOS SA

***0779**

Cal aportar escriptures amb la raó social actual. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4705/2021

URBIA INTERMEDIACIÓN INGENIERÍA Y SERVICIOS SA

***0779**

Cal aportar escriptures amb la raó social actual. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4706/2021

URBIA INTERMEDIACIÓN INGENIERÍA Y SERVICIOS SA

***0779**

Cal aportar escriptures amb la raó social actual. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4707/2021

URBIA INTERMEDIACIÓN INGENIERÍA Y SERVICIOS SA

***0779**

Cal aportar escriptures amb la raó social actual. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4710/2021

Seri Merino, Maria Dolores

***2825**

En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4711/2021

VALCANERAS TRIAS, MIGUEL

***8534**

Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4712/2021

CARDONA PRATS, MARIA NIEVES

***5243**

En el document 1 cal indicar el tipus de beneficiari i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar.

MOVESIII-4713/2021

FOS ALZAMORA, GUILLERMO

***1420**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4715/2021

Rodrigo Alarcon, Azahara

***0217**

Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4716/2021

Rodrigo Alarcon, Azahara

***0217**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric

MOVESIII-4721/2021

EBULLICIONARBALEAR, S.L.

***5895**

Falta DNI del representant legal de l'empresa. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4722/2021

KASHANI BROUKHIM, LEILAH

***8296**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat.

MOVESIII-4723/2021

Zanetta Garcia, María Gabriela

***2361**

Cal tornar a presentar el pressupost del punt de càrrega. No es pot veure. Cal indicar al document 5 el número RII de l'empresa instal·ladora i falta signatura instal·lador o segell empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4724/2021

VAN DER WAAL, MARK KAREL

***7259**

Al pressupost ha d'estar detallat el preu de les partides. Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat per l'instal·lador. Manca omplir les dades del representant de l' empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4725/2021

OLEA VALLEJO, JOSE LUIS

***4211**

Cal aportar la sol·licitud degudament emplenada. L' ajut sol·licitat en el document 1 no correspon a la sol·licitada en el tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar el document 5 degudament emplenat i signat per l' empresa instal·ladora habilitada. El nº RII es incorrecte; no correspon a les dades de l' empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4726/2021

BLEUSE, EMMANUEL PIERRE MARCEL

***9450**

En el document 1 el núm de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir quin és el número correcte. Cal aportar còpia del NIE. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4728/2021

Manso Villanueva, Jessica Maria

***6933**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

MOVESIII-4730/2021

GESTION DE RIESGOS AMBIENTALES SL

***2859**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA i l'ajut sol·licitat.

MOVESIII-4731/2021

VERA CASTILLO, MARINA

***5034**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4735/2021

CIMENT BLAU SL

***5157**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4737/2021

BRUN CASANOVAS, ROSA MARIA

***6610**

Al pressupost s'han de detallar les partides. En el document 5 l'empresa instal·ladora no coincideix amb la del pressupost.

MOVESIII-4739/2021

BUSTAMANTE CAMACHO, AITOR

***9996**

Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4740/2021

HOTEL RESTAURANTE LA GOLETA SL

***8520**

Cal aportar les escriptures completes.

MOVESIII-4746/2021

LIAMONTOU, SL

***9658**

Cal aportar escriptures completes. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4747/2021

COLL ALONSO, MIGUEL ANGEL

***1329**

En el document 5 falta el nom i el NIF del representant legal de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4752/2021

OZONAS MORAGUES, MARIANO

***9290**

El compte corrent aportat al document de sol·licitud no es correspon amb el compte corrent del tràmit telemàtic. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar el certificat d'empadronament. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del 2023 del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4754/2021

VILLALONGA SEGUI, IVAN

***0591**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del 2023 del vehicle desballestat.

MOVESIII-4755/2021

Mas Roig, Pere

***9938**

El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4760/2021

PICO DURAN, MARIA BEL

***2436**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar còpia del DNI. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

MOVESIII-4763/2021

Fuster Fontclara, Vicenç

***1031**

En el document 1 cal emplenar la inversió sol·licitada amb IVA i l'ajuda sol·licitada. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4764/2021

ESPACIOS INFORMATICOS, S.L.

***4369**

Cal aportar escriptures completes. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4767/2021

VILLALONGA JAUME, GUILLEM

***6285**

El pressupost ha d'indicar la ubicació de la instal·lació. Cal presentar el Document 5 de memòria tècnica pel programa 2 degudament emplenat i signat per la empresa instal·ladora. S'han d'emplenar les dades del representant de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4768/2021

Christianus Johannes, Maria Le Blanc

***7295**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat. És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4769/2021

JAUME FEBRER, MIQUEL

***3736**

En el cas d'autònoms cal aportar certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors. Cal aportar el Document 4: declaració de mínimis. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. que ha d'estar data i indicar la ubicació de la instal·lació. El document 5 ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4772/2021

BODEGUES MACIA BATLE SLU

***3335**

És necessari presentar el rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle desballestat.

MOVESIII-4776/2021

Bernat Llaneras, Jose

***6157**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4777/2021

DE MIGUEL CORCUERA, JUAN ANTONIO

***9175**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA i l'ajuda sol·licitada, cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la firma del sol·licitant. Cal aportar còpia del DNI. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4778/2021

BURGOS SANCHEZ, PAULA VALENTINA

***6626**

El document 1 ha d'estar firmat pel sol·licitant de l'ajuda. El document 5 ha d'estar firmat pel sol·licitant i falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4783/2021

SA CERVISERIA S. MICROCOOP.

***6354**

En el document 1 s'indica que és una petita empresa, però que no té activitat mercantil i comercial. Cal aportar escriptures completes. Cal aportar CIF de l'empresa. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa, Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Falta document 7, declaració principis PRTR., Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4784/2021

Nadal Tomas, Nicolas Antonio

***8253**

Cal aportar còpia DNI. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4785/2021

Nadal Tomas, Nicolas Antonio

***8253**

El document 1 està incomplet (falta una pàgina). Cal aportar còpia DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-4786/2021

MOREY PALLICER, VICENTE

***7615**

En el document 1 cal emplenar el núm. de compte bancari i falta la firma del sol·licitant. Cal aportar el DNI per ambdues cares. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4789/2021

Díaz Massana, Lluis

***4020**

Cal aportar còpia DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-4797/2021

MATEU MUNTANER, ISABEL

***0727**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4798/2021

MOTORISA LLOGUER, S.L

***5513**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4799/2021

Dominguez Bermejo, Jose Maria

***0408**

Cal aportar el certificat d' empadronament. Cal presentar el document 4 degudament emplenat i signat pel sol·licitant. És necessari presentar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle a desballestar del 2023.

MOVESIII-4801/2021

Alemany Sanchez, Maria

***0377**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000€, "Programa Moves III", abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f). Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4802/2021

MARI TORRES, JUAN

***5277**

El pressupost no incorpora l'emplaçament del punt de recàrrega que es vol instal·lar. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4806/2021

JUANEDA SERVICIOS Y PROCEDIMIENTOS SLU

***8893**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4812/2021

INSTITUT MALLORQUI D'AFERS SOCIALS

***0044**

Cal aportar document DACI. Cal aportar declaració responsable que els punts de recàrrega s'empraran per donar servei als treballadors, usuaris i flota de vehicles de l'IMAS, és a dir, que no ofereixen un servei en un mercat de competència. En el document 5 falta la firma del representant legal i de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4813/2021

Cerdà Barceló, Jaime

***6526**

En el document 1 cal indicar si el sol·licitant té activitat mercantil i comercial i la firma no coincideix amb la del DNI. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4817/2021

Ortega Cutillas, Mariano

***1260**

El document 1 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. El document 5 en comptes de estar signat pel sol·licitant, té una imatge inserida. El document 6 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. El document 7 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. El document 8 en comptes de estar signat, té una imatge inserida.

MOVESIII-4818/2021

Lin, Endian

***1413**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4820/2021

Bermudez Ara, Miguel

***8755**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar còpia DNI, Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 12 de març de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez